Çaresizlerin Çaresi Olan Shazam’a Video Kanalları Geliyor!

0
0
0
0
0
Shazam uygulamasının hayatımıza girmesi ile birlikte, duyduğumuz şarkıyı haftalarca aramak yerine saniyeler içerisinde şarkının kim tarafından söylendiğini bulabiliyoruz.

Bildiğimiz üzere Shazam’ın içerisinde 1800’den fazla onaylanmış sanatçı bulunuyor ve bunların parçalarını 3 milyar kullanıcı kitlesine kolay birşekilde sunuyor. Böylelikle daha önce kulak misafiri olduğumuz bir şarkının içerisinde geçen tek kelimeyi Google’a veya Youtube’a arattırmak yerine, günlerce belkide haftalarca süren bu işi Shazam’ın uygulamasına dinlettirerek saniyeler içerisinde hangi tarz, kimin tarafından söylenildiği ve parçanın ismi ile birlikte kolaylıkla bulabiliyoruz.



Yeni bir açıklama üzerine, Shazam ile Vadio’un yaptığı yeni bir ortak çalışma sonrası bu sevincimiz bir tık daha artıyor. Önceden bir şarkıyı arattırdığımız zaman bize direkt bulunduğu kanalı (Youtube ve Dailymotion) gösteriyor ve yine sadece bulunduğu sayfa üzerinden dinleyebiliyorduk. Bu yeni çalışma sayesinde artık bulduğumuz şarkıyı direkt Shazam’ın uygulaması üzerinden videosu ile birlikte dinleyip izleyebileceğiz. 


Kaynak : http://www.iclarified.com/57303/shazam-app-gets-music-video-channels
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0