Cem Yılmaz'dan Heyecanlandıran Instagram Paylaşımı: Stand Up Gösterileri Tekrar mı Başlıyor?

0
0
0
0
0
Cem Yılmaz'dan Heyecanlandıran Instagram Paylaşımı: Stand Up Gösterileri Tekrar mı Başlıyor?
Instagram hesabından oğlu Kemal’le birlikte yer aldığı mini bir video yayınlayan Cem Yılmaz, Ocak ayından itibaren tekrar sahneye çıkmaya başlayacağını söylüyor.

Bu aralar Cem Yılmaz’dan oldukça fazla duyuru haberleri almaya başladık. GORA 2’yle ilgili gelişmeleri sizlere daha önce aktarmıştık, ayrıca Mart 2017’de vizyona girecek Deli Aşk filminin çekimleri de bu haftadan itibaren başladı. Şimdi ise minik de olsa bir detay, ünlü komedyenin fanlarını heyecanlandırmaya yetti (aynı heyecanı ben de yaşıyorum). 

Instagram hesabından oğlu Kemal’le birlikte yer aldığı “Kisa Film "Aile Şerefi” adında bir video paylaşan Cem Yılmaz, eğlenceli bir sohbet gerçekleştiriyor. “Oğlum, ben senin okuman için ne gerekiyorsa yapacağım. Seni okutabilmek için de Ocak ayından itibaren stand up’lara başlıyorum” diyen ünlü oyuncu, bunu laf olsun diye mi söyledi yoksa gerçekten gösterilerine başlayacak mı tam olarak kestiremedik. Zira bu haftadan itibaren zaten bir filmin çekimlerine başlayacaktı, e GORA 2’den de bahsediliyor. Araya bir de stand up gösterileri sıkıştırır mı dersiniz?

()

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0