Cem Yılmaz, G.O.R.A’nın Devam Filminden İlk Görsel Paylaşımını Yaptı!

0
0
0
0
0
Cem Yılmaz, G.O.R.A’nın Devam Filminden İlk Görsel Paylaşımını Yaptı!
Cem Yılmaz’ın en sevilen filmleri arasında bulunan G.O.R.A’yla ilgili ilk paylaşım geldi, üstelik filmin adı da belli oldu.

G.O.R.A’nın devam filminin çekileceğini biliyorduk fakat isminin yüksek ihtimalle G.O.R.A 2 olacağını düşünüyorduk. Fakat Cem Yılmaz, Twitter adresinden hem filmle ilgili bir görsel hem de filmin isminin beklendiği gibi G.O.R.A 2 olmayacağını gösteren bir paylaşımda bulundu. Aslında önceden de bu isim geçiyordu fakat tam olarak gerçeği yansıtıp yansıtmadığı bilinmiyordu.

Ünlü komedyen, filmin isminin Arif ile 216 olacağını açıkladı -aslında ‘filmin adı budur’ demiyor ama yazdığından bu anlaşılıyor-. Filmle ilgili ilk çizimlerin bittiğini belirten Cem Yılmaz, paylaştığı çizimden anladığımız kadarıyla da filmin yaşandığı zamanı geçmiş tarihe dayandırıyor. Yani Arif ve 216 bu sefer geçmişe bir yolculuk yapacak.

Filmin vizyona gireceği tarih ise şimdilik belli değil. Fakat çalışmalar planlandığı gibi devam ederse filmi önümüzdeki yaz aylarının başında sinema salonlarında görebiliriz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0