Cep Telefonunuzu 24 İnç Ekran Projektöre Dönüştüren Cihaz: SPUD

0
0
0
0
0
Cep Telefonunuzu 24 İnç Ekran Projektöre Dönüştüren Cihaz: SPUD
Cep telefonunuzda oynadığınız bir oyunu (mesela Online Kafa Topu) 24 inçlik dev bir ekranda oynamak kulağa nasıl geliyor?

Aslında başlık bütün olayı açıklamakta. Bir Kickstarter projesi olarak karşımıza çıkan Spontaneous Pop-up Display (SPUD), telefonunuzun ekranını 24 inçlik bir perdeye yansıtmanızı sağlayan bir cihaz.

Aslında SPUD için taşınabilir cep projektörü de diyebiliriz. 24 inçlik bir ekrana sahip olmasına karşın SPUD, kolaylıkla katlanıp bir kitap boyutuna gelebilmekte. Üstelik HDMI ya da kablosuz adaptör gibi destekleri olan SPUD, tablet ve laptoplarda da başarılı şekilde çalışmakta. DLP teknolojisine sahip olan cihaz, bu sayede de en sağlam görüntü kalitesini sunmakta.

Kickstarter'da sadece 35 dakikada gerekli fonu toplayan SPUD, daha sonrasında bir engeli daha geride bırakarak hoparlör için gerekli parayı da bulmuştu. SPUD'da imzasını taşıyan ekibin sıradaki hedefinde ise gelecek para ile batarya ömrünü geliştirme ve farklı renk seçenekleri sunma var.

Farklı özellikleri ile fiyat konusunda 349 dolardan başlayarak 2,500 dolara kadar giden SPUD, Haziran ayında sipariş veren kullanıcılara ulaşacak. SPUD'ın Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0