'Chef's Table' Yapımcılarından 9 Bölümlük Yeni Netflix Dizisi: 'Street Food'

9
0
0
0
0
Netflix'te yayınlanmaya devam eden 'Chef's Table' isimli belgesel yapımcıları, yeni bir mini dizi için harekete geçti. Tek sezon ve 9 bölümden oluşacak olan yeni dizide, Asya ülkelerinin sokaklarında pişirilen yemekleri keşfe çıkacaksınız.

Netflix'in ilk sezonu 2015 yılında çıkarılan ve Emmy Ödülleri'ne aday olarak gösterilen belgesel dizisi 'Chef's Table'ın yapımcıları, bu kez Asya'ya konuk oluyor. 'Street Food' olarak isimlendirilen yeni dizi, toplam 9 bölümden oluşacak. Bu kez Asya kıtasının sokaklarında pişirilen yemeklerin tanıtılacağı dizi, şimdiden izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Tek sezonluk bir mini dizi olarak izleyicelere sunulacak 'Street Food'un 9 bölümünde de farklı yerlere gidilecek. Tayland, Hindistan, Tayvan, Japonya, Güney Kore, Singapur, Endonezya, Filipinler ve Vietnam'a gidecek olan ekip gittiği her yerde sokaklarda satılan 3-4 çeşit yemeği tanıtılacak. Dizide ana tema yemekleri tanıtmak olsa da, şeflerle edilen sohbetler ve renkli görüntüler de bizleri bekliyor olacak. 

Dizinin tüm bölümleri 26 Nisan'da yayımlanacak. Netflix tarafından yayımlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/04/11/chefs-table-makers-netflix-series-street-food/
9
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
0
0
0
0