Sızıntılar Doğru Çıktı: Çin Pazarını Kasıp Kavuran Nokia X6, 19 Temmuz'da Dünyaya Açılıyor!

33
7
4
3
1
Oldukça enteresan bir şekilde eski popüler günlerine dönen Nokia'nın yeni telefonu Nokia X6, 19 Temmuz'da Hong Kong'dan başlayarak dünyaya açılıyor.

Uzunca bir dönem akıllı telefon pazarında izini kaybettiren, bir türlü beklenen başarıyı yakalayamayan Nokia, Çin pazarını birbirine katıyor. Sebebi bilinmez bir şekilde Çin pazarında popülerlik kazanan bir zamanların en güçlü şirketlerinden Nokia, eski günlerine dönmeye oldukça yakın görünüyor.

Yeni nesil fiyat/performas akıllı telefonların anavatanı Çin’de satışa çıkarılan Nokia X6, beklenenden oldukça kısa bir sürede tükenince, gözünü Çin dışındaki ülkelere de dikmiş durumda. Özellikle Uzak Doğu ülkelerinde heyecanla beklenen Nokia X6’nın Hong Kong’dan başlayarak dünyaya açılacağına dair birçok söylenti günlerdir kulislerde konuşulurken, sızıntılar Nokia tarafından doğrulandı. Nokia X6, küresel pazara ilk adımını 19 Temmuz'da atıyor.

19 Temmuz’da Hong Kong’da başlayacak satışların dünyanın geri kalan ülkelerine ne zaman sıçrayacağına dair henüz kesin bir tarih yok. Ancak cihazın global pazardaki ismi dahi hazır. Nokia 6.1 Plus ismiyle global pazara çıkması beklenen cihazın temel özellikleri ise şu şekilde: 5.8 inç FHD+ (1080 X 2280) 19:9 ekran, 4/6GB RAM, Çift Arka Kamera, Snapdragon 636 yonga seti, 32/64 GB varyasyonları ile 3.060 mAh’lık bir bataryası olan cihaz, son dönemin popüler tasarımlarından biri olan cihaz arkası parmak izi sensörüne sahip.

33
7
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
33
7
4
3
1