Coca Cola; Tamamen Renksiz, 0 Kalorili Coca Cola Clear'ın Satışlarına Başladı

68
23
14
8
4
Bugün itibariyle Japonya'da lansmanı yapılan Coca Cola Clear, tamamen renksiz görünüşünün yanında 0 kalori değeri ile kola tüketicilerinin ilgisini üzerine çekti.

Geçmişten bugüne kola dendiği vakit hemen herkesin aklında aynı imaj oluşur. Geçmişte bu imajın dışına çıkan bazı denemeler olsa da günümüzde benzer atılımları dev firmalardan görmek bir hayli zorlaştı. Zira bu denemeler Coca Cola ya da Pepsi tarafından başarısız şekilde uygulanırsa marka değerine zarar verme ihtimalini içinde barındırıyor. Bu tür bir riske rağmen Coca Cola büyük bir adım atarak, bugün itibari ile Coca Cola Clear’ı Japonya’da satışa sunuyor. Peki Coca Cola Clear nedir?

Tamamen renksiz olmasıyla ve 0 kalori oranıyla dikkat çeken Clear, ilginç bir şekilde limon aroması ile çıkarılacak. Standart kola’dan çok daha asitli olduğu belirtilen Clear’ın 50 farklı tat denemesinin ardından ortaya çıkarılması, Coca Cola’nın ürün kalitesi üstündeki hassasiyetini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Şimdilik sadece Japonya’da satılacak olan ürünün yakın zamanda diğer ülkelerde de satışına başlanıp başlanmayacağı henüz bilinmiyor. Ülkeler arası damak tatlarının farklılıklar gösterdiği düşünüldüğünde bu hamlenin ülkemize yansıma ihtimalini kestirmek güç. Aynı zamanda Coca Cola Clear’ın tat ve görünüş anlamında bildiğimiz standart limonlu gazozdan farkının ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.bustle.com/p/clear-coca-cola-is-launching-in-japan-on-june-11-the-pictures-will-give-you-so-much-fomo-9327043
68
23
14
8
4
Emoji İle Tepki Ver
68
23
14
8
4