Yeni Call of Duty Modern Warfare 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı: Task Force 141 Geri Geliyor

88
2
2
2
0
Oyun dünyasının efsane serilerinden olan Call of Duty'nin yeni oyunu Modern Warfare 2'nin çıkış tarihi açıklandı. Geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan oyunun 2022'nin son aylarında piyasa sürüleceği belirtildi.

Oyun dünyasının en sevilen serilerinden olan Call of Duty’nin yeni oyunun heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda ABD merkezli oyun geliştiricisi Infinity Ward, 2019 yılında çıkan Call of Duty: Modern Warfare serisinin devamı olması beklenen yeni oyun için oyuncuları oldukça heyecanlandıran bir paylaşımda bulunmuştu.

Sosyal medya hesaplarının ‘Going Dark’ teması kapsamında karartılmasından sonra yapılan bu paylaşımda yer alan görselle oynandığında, klasik serilerden tanıdığımız karakter ‘Ghost’un yer aldığı görülmüştü. Tabii ki en son 2009 yılında çıkan Modern Warfare 2 oyununda gördüğümüz hayranların favori karakterlerinden olan Ghost’un bu şekilde ortaya çıkması da oyunun sevenlerini bir hayli heyecanlandırmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise oyun hakkında yeni bir paylaşım gelmişti

Modern Warfare II işte böyle duyurulmuştu

Videoyu görüntüleyemiyorsanız BURAYA tıklayın. 

Sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşımla yeni oyunun Modern Warfare II olacağını resmen duyurulmuştu. Ayrıca bu paylaşımla birlikte yeni oyunun logosu da ilk kez serinin hayranları ile buluşmuş oldu. Uzun zamandır beklenen bu oyunun, Modern Warfare oyunun hikâyesinin devamını anlatması bekleniyordu.

task force 141

Ek olarak birçok hayran, Ghost karakterinin görselle oynandıktan sonra ortaya çıkmasının ardından şimdiki paylaşım da dikkatle inceledi ve oyun hakkında gizli bir ipucunun daha paylaşıldığını fark etti. Paylaşım iyice incelendiğinde, 2007-2011 yıllarında piyasaya sürülen Modern Warfare serisinin hikâyesinde bulunan ‘Task Force 141’ askeri grubunun logosunun 1 saniyeden daha kısa bir süreliğine videoya yerleştirildiği görüldü. Task Force 141'dan, 2019'da çıkan Modern Warfare oyununun sonunda ana karakter Captain Price tarafından bahsedildiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Tahmin edebileceğiniz gibi Soap MaCtavish, Captain Price, Ghost, Roach gibi klasik seriden tanıdığımız efsanevi karakterleri içinde bulunduran özel askeri operasyon birimi ‘Task Force 141’in logosunu görmek de birçok hayranın heyecanını tavan yaptırmıştı.

Modern Warfare 2'nin çıkış tarihi açıklandı

Oyunun duyurulmasından yaklaşık 3 hafta sonra bugün,Infinity Ward nihayet oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında bir bilgi paylaştı. Twitter üzerinden duyuru yapan Infinity Ward, serinin en ünlü karakterlerinden olan Ghost'un olduğu bir fotoğraf ile bilrikte oyunun 28 Ekim 2022 tarihinde piyasaya sürüleceğini duyurdu. Oyunun hangi platformlara geleceği ve içeriği hakkındaysa henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

88
2
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
88
2
2
2
0