Cyberpunk 2077'nin Beyin Yakan Görev Sistemi Nasıl İşleyecek?

40
3
1
1
0
Çıkmasını dört gözle beklediğimiz Cyberpunk 2077'yi diğer oyunlardan ayıracak bir özellik daha belli oldu. Oyun, dört farklı görev türüne sahip olacak ve yapılan her görev oyunun ana gidişatını etkileyebilecek.

Türkiye’de muhtemelen oyuncuların büyük çoğunluğunun sistem gereksinimleri engeline takılacağı dev oyun Cyberpunk 2077 hakkında her gün yeni bir detay ortaya çıkmasına rağmen belli ki çıkışından sonra da konuşulacak yapımların arasında yer alacak. Bugün ortaya çıkan bilgi ise oyunun dünyasında yapılabilecek çeşitli görevlerle alakalı.

Bilmeyenler için belirtelim; Cyberpunk 2077, ana görevlerinin yanı sıra ufak ve büyük yan görevlere ve sokak hikâyelerine sahip olacak. Oyunun ana hikâyesi ise bildiğimiz üzere oyuncunun yaptığı seçimlere göre şekillenecek ve çoğu oyunda olduğu gibi ikincil görevler isteğe bağlı olarak yapılabilecek.

cyberpunk

Oyunda bulunan yan görevler, neredeyse bir ana görev kadar büyük ya da çok küçük bir şey olabilecek. Yalnız şöyle bir detay var ki yapılan yan görevlerde karşılaşılan karakterler, ana görevi yaparken birden karşımıza çıkabilecek. Ayrıca küçük bir görev, oyunun tüm hikâyesini değiştirmeye yetebilecek.

Oyunda kısacık görevler de bulunacak:

cyberpunk 2077

Oyunda bir de kısa ve ufak görevler de bulunacak ancak bu görevler, oldukça ilginç hikâyeleri anlatacak. Oyundaki sokak hikâyeleri ise daha farklı. Sokak görevlerinin tamamlanması, karaktere sokakta bir saygınlık kazandıracak. Her bir görev, değişken olacak ve birçok farklı oynanış stili sunacak.

Oyunun ana görevlerinde tam anlamıyla bir başarısızlık söz konusu değil. Mesela görevde kimseyi öldürmemeniz gerektiği söyleniyorsa ama öldürdüyseniz göreviniz yine de başarılı olacak ancak herhangi bir karşılık almayacaksınız.

Oyunun hikâye işlenişini bir iki sözle özetlemek gerekirse şöyle diyebiliriz: Oyun, birçok olasılığa ve sonuca sahip olacak. Dolayısıyla 16 Nisan’da PC, PS4 ve Xbox One platformlarında erişilebilir hâle gelecek bu muhteşem oyun için heyecanlanmamak elde değil. 

Kaynak : https://www.vg247.com/2019/09/13/cyberpunk-2077-quests-main-side-street-stories/
40
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
40
3
1
1
0