Cyberpunk 2077’nin Müziklerini Keanu Reeves Hazırlayacak İddiası

16
3
2
0
0
Cyberpunk 2077’de Keanu Reeves’in canlandırdığı Johnny Silverhand karakterinin geçmişte bir rock grubu solisti olması, oyunun müziklerini Reeves’in yapabileceği söylentilerini ortaya çıkardı.

Cyberpunk 2077’nin esinlenildiği Cyberpunk 2020’de Johnny Silverhand’in karakteri, Samaurai isimli bir rock grubunun solisti. Görünüşe göre Cyberpunk 2077’de bahsedilen karakterin geçmişi de buna bir hayli yakın. Bunlardan yola çıkan söylentilere göre Cyberpunk 2077’de bu karakteri canlandıran Keanu Reeves’in oyunun müziklerini yapabilme ihtimali var.

Keanu Reeves’in kendi müzik geçmişi göze alındığında, aktörün CD Projekt RED’in heyecanla beklenen bilim-kurgu oyununda da karakterin geçmişine ilişkin olarak oyunun en azından hikâye akışı sırasındaki müziklerini yapması muhtemel. Geliştiricinin oyunun müzikleri hakkında söyledikleri arasında bunu onaylayan veya reddeden bir beyan da bulunmuyor.

Oyunun görev tasarımcısı Pawel Sasko’ya bu soru sorulduğunda kendisi pek konuşkan bir tavır sergilemedi ve şu sözleri söyledi, “Bu konuşamayacağım konulardan birisi, onaylayamam veya reddedemem. Aslında Keanu’nun sahneye çıktığında duyduğunuz müziklerden heavy türde olanı, Johnny Silverhand’in kendi sesiydi. Ancak bunun hakkında henüz konuşamam.”

Soruyu soran VG247’nin dediğine göre, Keanu’nun sahneye çıktığında çalan müzik ‘Chippin’ In’, İsveçli bir punk rock grubu olan Refused tarafından yapılmış. Şu an için geliştirici CD Projekt RED’in bu grupla devam edip etmeyeceği ya da Keanu Reeves ile müzik yapıp yapmayacağı belirsiz. Ancak Sasko’nun da belirttiği gibi durum henüz net değil.

Kaynak : https://www.playstationlifestyle.net/2019/06/17/cyberpunk-2077-music-keanu-reeves/
16
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
3
2
0
0