Dead by Daylight, Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz Olarak Oynanabilecek

11
1
1
1
0
Oynayanın tüylerini diken diken eden Dead by Daylight, kısa bir süreliğine ücretsiz oynanabiliyor.

Behaviour Interactive oyun stüdyoları tarafından geliştirilen 1 kişinin 4 kişiye karşı olduğu korku oyunu Dead by Daylight, çıkış yıl dönümüne özel olarak düzenlenecek olan etkinliğe çok az bir süre kala hafta sonu süresince ücretsiz bir şekilde oynanabilir hâle geldi. Oyunculara sunulan bu fırsat ne yazık ki sadece PC platformunu kapsıyor.

28 Mayıs saat 20.00'a (TSİ) kadar Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde oynanabilecek olan korku oyununun kendisi ve DLC ek paketleri, 31 Mayıs saat 22.00'da başlayacak olan yıl dönümü canlı yayınına kadar tam %50'den fazla indirimde olacak. Bu doğrultuda oyunu deneyen ve memnun kalan oyuncular, indirimden yararlanarak Dead by Daylight'ı uygun bir fiyata kütüphanelerine ekleyebilecekler.

Oyunun yapımcısı ise canlı yayın hakkında: "Buradaki amacımız, Dead by Daylight'ın 4. yılı ile beraber oyunda ne gibi değişiklikler yapılacağını sizlere açık bir şekilde sunmak." açıklamalarında bulunurken, oyunun sürekliliğini sağlamak için yeniden yapılandırmaların ve yeni eşyaların ekleneceğini de sözlerine ekledi. Dead by Daylight'ı %50'den fazla indirimle satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/05/25/dead-by-daylight-free-to-play-weekend/
11
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
1
1
0