Deepfake ile Marvel's Avengers Oyunu Karakterleri Gerçek Marvel Karakterleriyle Değiştirildi

37
8
4
1
0
Bir YouTuber, deepfake aracı kullanarak gerçek Marvel karakterlerini Marvel's Avengers oyununa ekledi. Deepfake ile oluşturulan versiyon, Marvel hayranlarının talep ettiği karakter modellemelerine yakın bir görsellik sunuyor.

Popüler oyun serisi Tomb Raider’ın da geliştiricisi olan Crystal Dynamics, geçtiğimiz yıl yeni Marvel's Avengers oyununu ilk kez gösterdiğinde büyük bir eleştiri bombardımanına tutulmuştu. Iron Man, Captain America, Thor gibi popüler Marvel karakterlerinin sinematik evrendeki yüzlerle farklı tasarımlara ve yüzlere sahip olduğunu gören Marvel hayranları, oyundan pek de memnun kalmamışlardı.

Marvel hayranlarının Marvel's Avengers’taki karakterlerde de sinematik evrendeki yüzleri görmek istediğini bilen YouTuber BabyZone, DeepFaceLab 2.0 adlı bir deepfake aracı kullanarak Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson ve Mark Ruffalo’nun yüzünü; oyundaki Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow ve Hulk karakterlerine ekledi.

Deepfake, Marvel hayranlarının istediği Marvel karakter modellemelerini ortaya koydu

marvel's avengers

Tahmin edebileceğiniz gibi deepfake aracı, yüzleri oyundaki karakterlere ekleme konusunda yüzde 100 başarı sağlayamıyor. Eklenen yüzlerin zaman zaman boyutu, zaman zaman da konumunda bazı çarpıklıklar görünüyor olsa da YouTuber tarafından oluşturulan Marvel karakterlerinin hayranlar tarafından talep edilen karakter modellemesine Marvel's Avengers oyunundaki orijinal karakterlerden daha yakın olduğu söylenebilir.

Bilmeyenler için; Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan Marvel's Avengers, 4 Eylül itibarıyla resmi olarak çıkış yapacak. Tüm platformlarda aynı anda yayınlanacak olan oyunun 289 TL’lik PC versiyonunu almak için buraya, 429 TL’lik PS4 versiyonunu almak için buraya, 430 TL’lik Xbox versiyonunu almak için de buraya tıklayabilirsiniz.

Marvel's Avengers oyunu karakterlerinin gerçek Marvel karakterleriyle yer değiştirdiği video

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2020-08-28-someone-made-a-deepfake-of-the-avengers-game-with-marvel-movie-faces
37
8
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
8
4
1
0