Dev Grafik Karşılaştırması: Forza Horizon 3, Driveclub, The Crew Wild Run ve Need For Speed

2
1
0
0
0
Yarış oyunlarının dört babayiğidi karşı karşıya!

27 Eylül tarihinde resmi olarak satışa çıkan Forza Horizon 3, özellikle yarış oyunu severler tarafından büyük bir ilgi görmekte. Oyunun gerek tanıtım videoları, gerekse paylaşılan görselleri gören herkesi heyecanlandırmaya yetiyordu zira gerçekten de oyunun grafikleri şahane duruyordu.

Peki gerçekte bu durum nasıl? Sizler de iyi biliyorsunuz ki oyunların tanıtım videoları, gerçek grafiklerine kıyasla her zaman aldatıcıdır. Ancak bu durum Forza için geçerli mi? Önemli olan bu.

Bu soruya cevap verebilmemiz için Forza Horizon 3'ü bir süre oynayarak tüm artılarını ve eksilerini tartmamız gerekiyor. Neyse ki grafik konusunda kafamızda Forza ile ilgili bir düşünce oluşmuş durumda. Bunu sağlayan ise RacingVideoGames adlı YouTube kanalı.

Piyasada bulunan en iyi üç yarış oyununun yanına Forza Horizon 3'ü de ekleyen kanal, her oyunda metalik mavi BMW M4'ü alarak bir grafik karşılaştırması hazırlamış. İşte o dev karşılaştırma.

Açık konuşmak gerekirse Forza'nın baya fark atmasını bekliyordum fakat öyle bir durumun söz konusu olduğunu söylemek pek adil olmaz. Peki sizce hangi oyun daha tatmin edici gözükmekte?

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0