Doctor Strange 2 Çıkış Tarihi, Kadrosu ve Film Hakkında Her Şey

60
17
6
6
4
Hayranları tarafından ikinci filminin çıkması dört gözle beklenen Doctor Strange’in çıkış tarihi geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Sizler için hazırladığımız bu yazıda Doctor Strange 2 ile ilgili şu ana kadar elimize geçen tüm bilgileri derledik ve sizlere aktaracağız. Bu arada uyarmakta fayda var: Yazımızda, Doctor Strange’in bulunduğu filmleri izlemeyenler için ufak tefek spoilerlar olabilir.

Benedict Cumberbatch, Infinity War’ın kapanış sahnesinde toz olduğu zaman ikinci Doctor Strange filminin iptal edildiğini düşünmüştük. Daha sonrasında Doctor Strange, Avengers: Endgame’de geri dönerek evreni kurtarmak için savaştı ve nihayet Doctor Strange 2 onaylandı. Dilerseniz hep birlikte ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ filmi ile ilgili şimdilik ne biliyorsak bir gözden geçirelim.

Doctor Strange 2’nin çıkış tarihi

Dördüncü aşamanın dördüncü filmi olacak olan serinin ikinci filmi, Amerika’daki sinemalara 7 Mayıs 2021’de çıkışını gerçekleştirecek. Cumberbatch’ın baş rolü paylaştığı oyuncu Benedict Wong, filmin çekimlerinin 2020 yılında başlayacağını düşündüğünü söyledi ve filmin yeni bir yazarı olduğunu belirtti.

Doctor Strange 2’de kimler yer alacak?

Doctor Strange 2

Şimdilik devam filminde yalnızca Benedict Cumberbatch’ın oynayacağı kesinleşti ancak Benedict Wong’un kadroda olmaması herkesi bir miktar şaşırtır diye düşünüyoruz. Bunların yanı sıra Comic-Con'da yapılan en ilgi çekici duyurulardan birisi de Elizabeth Olsen’ın filme Scarlet Witch olarak katılacağı oldu.

Kötü adam kim olacak?

Belki de filmin en merak edilen konusu, filmin kötü adamının kim olacağı. Aslında olaylar orijinal filmde Mordo’nun devam filmindeki kötü adam olacağı yönünde ilerlemişti ancak filmin yönetmeni Scott Derrickson’a göre durum pek öyle değil.

Doctor Strange 2

Derrickson, “Nightmare karakterini çok beğeniyorum ve Nightmare Dünyasının konsepti de hoşuma gidiyor” diyerek ikinci filmdeki düşman karakterin çizgi romanlardaki Nightmare olabileceğini belirtti. Derrickson, aslında ilk filmde de bu karaktere yer verecekti ancak sonradan bu fikirden vazgeçildi.

Doctor Strange 2’nin fragmanı ne zaman geliyor?

Devam filminin 2021’de çıkacağının onaylanması göz önüne alındığında fragmanın da 2020 yılında çıkacağını söyleyebiliriz. Fragmanın içeriğinde ise büyü, pelerin ve bolca şaka göreceğimizi düşünüyoruz.

Bunların yanı sıra filmin yönetmeni Derrickson, Doctor Strange 2'nin Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk korkunç film olacağını belirtti. Yine de film PG-13 uygulamasına tabii tutulacağı için ne kadar korku öğesi barındıracağı tartışılır.

Kaynak : https://www.digitalspy.com/movies/a859994/doctor-strange-2-release-date-cast-trailer-plot-villain/
60
17
6
6
4
Emoji İle Tepki Ver
60
17
6
6
4