Doctor Strange’in Büyük Heyecan Yaratan Yeni Filmi: In The Multiverse of Madness

68
7
5
4
4
Marvel Sinematik Evreninde Benedict Cumberbatch tarafından canlandırılan Yüce Büyücü Doctor Strange, yeni filminde Elizabeth Olsen’in canlandırdığı Wanda Maximoff ile birlikte yer alacak.

Marvel Sinematik Evreninin yeni döneminde önemli rol oynaması beklenen karakterler arasına yer alan Doctor Strange’in yeni filmine dair detaylar, ABD’de gerçekleştirilen San Diego Comic Con 2019’da duyuruldu. Filmin adı Doctor Strange: In the Multiverse of Madness olacak. 

Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), bir diğer büyücü olan Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) ile birlikte kamera karşısına geçecek. Filmin, Lovecraft’ın efsanevi eseri Deliliğin Dağlarında’ya gönderme yapılan ismi, Marvel hayranları arasında da büyük heyecan yarattı. Filmin ismiyle birlikte Marvel Studios’un başındaki isim olan Kevin Feige, çoklu evreni de doğrulamış oldu. 

Kevin Feige, Spider-Man: Far From Home filminden küçük bir spoiler vererek yaptığı açıklamada, “Beck’in çoklu evren hakkında yalan söylemesi, çoklu evrenin var olmadığı anlamına gelmez” dedi.

Feige’nin açıklamasına göre, Wanda’nın kendi Disney+ dizisinde yaşadıkları doğrudan bu filme bağlanacak. 

Doctor Strange filmi, 6 Mayıs 2021’de vizyona girecek. Filmde Scott Derrickson bir kez daha yönetmen koltuğunda oturacak.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness-revealed-at-comic-con-2019/
68
7
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
68
7
5
4
4