10
4
3
2
1

Günümüzde oyuncu bilgisayarları her ne kadar üstün performans sunuyor olsalar da maalesef genel anlamda bir olumsuz yöne sahipler. Bu bilgisayarlar, içindeki güçlü donanımlar nedeniyle bir hayli kalın ve ağır oluyor. Dolayısıyla dışarı çıkmanız ve bilgisayarınızı yanınıza almanız gerektiğinde zor zamanlar geçirebiliyorsunuz.

İşte bugün hem daha kolay taşınabilir hem de güçlü bir bilgisayar isteyen kişiler için üretilen bir bilgisayarlar karşınızdayız: MSI Stealth 15M. 15,6 inçlik FullHD çözünürlüğe IPS panelli bir ekrana sahip olan MSI Stealth 15M, 144 Hz'lik ekran tazeleme hızıyla rekabetçi oyunlarda da geride kalmamanızı sağlayacak.

Dünyanın en ince 15 inçlik oyuncu bilgisayarı:

msi stealth 15m

Bilgisayarı özel yapan kısma gelirsek MSI Stealth 15M, yalnızca 15,95 milimetrelik bir kalınlığa sahip. Bu da onu dünyanın en ince 15 inçlik oyuncu bilgisayarı yapıyor. Bilgisayar, günümüz oyun bilgisayarlarına karşı muhteşem bir avantaja sahip olmasını sağlayan 1,69 kilogramlık ağırlığıyla dikkat çekiyor. MSI'ın canavarı, tasarım konusunda da hoş özellikler sunuyor.

MSI Stealth 15M, MSI'ın kendi yazılımıyla özelleştirilebilen arkadan aydınlatmalı RGB klavye setine ev sahipliği yapıyor. Videomuzda gördüğünüz Saf Beyaz renkli modelinin yanı sıra Stealth 15M, Karbon Grisi rengiyle de satın alınabiliyor. Bilgisayar, alüminyum çerçevesiyle de dayanıklılığı artırıyor.

msi stealth 15m

Donanım kısmına geldiğimizde MSI Stealth 15M, bizi dopdolu özelliklerle karşılıyor. Hafif ve ince yapısına rağmen bilgisayar, Intel'in 4,8 GHz'e kadar çıkabilen ve dahili Iris Xe ekran kartına sahip olan 11. nesil Core i7 işlemcisine ve NVIDIA'nın 6 GB'lık GeForce GTX 1660 Ti ekran kartına ev sahipliği yapıyor. 500 GB M.2 SSD depolamaya sahip olan bilgisayar, 16 GB LPDDR4 RAM'iyle performans konusunda da geri kalmıyor.

MSI'ın ince, hafif ve güçlü oyuncu bilgisayarı MSI Stealth 15M, henüz piyasaya sürülmedi. Ocak ayında piyasaya sürülecek olan bilgisayar, GeForce RTX 3060 ekran kartını barındıran bir modele de sahip olacak. Bilgisayarla yaptığımız oyun testlerini izlemek ve bilgisayar hakkında daha fazla bilgi almak için videomuzu izleyebilirsiniz. MSI Stealth 15M'in detaylı özelliklerine de bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

10
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
4
3
2
1