Süper Kupa Finalinde Sahaya Atlayan YouTuber Deli Mi Ne'nin İlk İfadesi

438
295
65
37
30
Dün saat 22.00'da gerçekleşen Süper Kupa finalinde sahaya çıkan ve ardından dört arkadaşıyla birlikte gözaltına alınan 'Deli Mi Ne?' isimli YouTube kanalının sahibi Ali Abdülselam Yılmaz'ın emniyete verdiği ifade ortaya çıktı.

Dün akşam Liverpool ile Chelsea arasında gerçekleşen Süper Kupa finalinde sahaya atlayarak maçın devam etmesini engelleyen Türk YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz, dört arkadaşıyla birlikte adliyeye sevk edildi. 'Deli Mi Ne?' isimli YouTube kanalının sahibinin verdiği ilk ifade de ortaya çıktı.

Müsabakanın 14. dakikasında sahaya atlayan ve kuzey tribününe kadar koştuktan sonra güvenlik görevlileri tarafından yakalanan 'Deli Mi Ne?' isimli kanalın sahibi ve dört arkadaşı, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

youtuber

Sosyal medya üzerinde çok ciddi tepkiler toplayan ve gündeme oturan Ali Abdülselam Yılmaz'ın verdiği ilk ifade de basınla paylaşıldı. Ali Abdülselam Yılmaz'ın emniyete verdiği ifadedeyse şu cümleler yer aldı:

"Heyecanlandım, maçın 14. dakikasında sahaya atladım. Orta sahaya koştum ve gol sevinci hareketi yaptım. Sonra kuzey tribüne doğru koşarken özel güvenlik görevlileri yakaladı. Arkadaşlarım çekim yapmış ondan haberim yok."

'Deli Mi Ne?' isimli YouTube kanalının sahibi Ali Abdülselam Yılmaz ve dört arkadaşının 'Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun' kapsamındaki maddelerden adli işlem yapılarak Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildiği belirtildi.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/final-macinda-ortaligi-karistirmisti-unlu-youtuberlar-gozaltinda-iste-ilk-ifadesi-41302725
438
295
65
37
30
Emoji İle Tepki Ver
438
295
65
37
30