Dying Light 2'nin Türkçe Altyazılı Tanıtım Videosu Yayınlandı

40
2
0
0
0
Dying Light 2'nin tanıtım videosu, E3 2019 etkinliklerinde gösterildi. Oyunun tanıtım videosu, geliştirici ekibin ilk sürüme göre heyecanını hiç kaybetmediğini gösteriyor.

2015 yılında piyasaya sürülen ve hala ciddi bir aktif kullanıcı sayısına sahip olan Dying Light'ın yeni sürümü için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Aksiyon, korku ve macera olarak nitelendirilen Dying Light'ın yeni oyununun da en az serinin ilk oyununu kadar heyecan dolu dakikalar içereceğini söylemek de mümkün görünüyor.

E3 2019 etkinlikleri kapsamında gösterilen bu tanıtım videosunda Aiden Caldwell olarak isimlendirilen bir karakteri yönetiyoruz. Büyük bir enfeksiyonla karşı karşıya kalan dünyada alınabilecek her karar karakterimizin ölümüne neden olabilir. Ancak bunun tek sebebi enfeksiyon değil. Bu başıboş dünyada eli güçlü olan grupların diğer insanları kontrol altına alma mücadeleleri de karakterimizin hayatını ciddi anlamda risk altına atıyor. Unutulmaması gereken tek şey, aldığınız her kararın içinde bulunduğunuz dünyanın gidişini etkileyeceği.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan bu oyunun tanıtım videosuna geçelim;

Vahşetin hiç eksilmeyeceği, her saniyesi korku olan bu Dying Light 2; PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Oyun, konsolların kendi mağazaları üzerinden ve bilgisayarlar için de Valve'ın Steam platformu üzerinden satışa çıkacak. Steam'de de şu an için Dying Light 2'nin bir mağaza sayfası oluşturulmuş durumda. Şimdilik istek listesine ekleyebileceğiniz bu ürünü, istek listenize eklemek isterseniz ve oyunla ilgili gelişmeleri daha yakından takip etmek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gameindustry.com/news-industry-happenings/e3-2019-dying-light-2-infects-e3-with-new-trailer/
40
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
40
2
0
0
0