Elon Musk Takipçilerine Sordu: Tesla Kamyonetinde Hangi Özellikler Olsun?

95
12
8
7
6
Elon Musk Takipçilerine Sordu: Tesla Kamyonetinde Hangi Özellikler Olsun?
Ünlü girişimci ve iş adamı Elon Musk, Twitter'dan takipçilerine Tesla kamyonette hangi özellikleri görmek istediklerini sordu. Soruya şu ana kadar gelen yanıt sayısı 26 bin.

Tesla bugüne kadar iki binek otomobil, bir SUV, bir süper spor otomobil ve bir tır üreterek kısmen de olsa geniş bir ürün portföyü yaratmayı başardı. Fakat şirketin kurucusu ve CEO’su olan Elon Musk’ın aklında uzun yıllardır bir elektrikli kamyonet üretme fikri bulunuyor. Öyle ki; 2013 yılında Tesla sahipleri ile bir etkinlikte buluşan Musk, ‘’Bir kamyon üretmek konusunda oldukça istekliyim ve kamyon teknolojisi ile yapabileceğimiz birçok şey olduğunu düşünüyorum.’’ demişti.

Geçtiğimiz yılın sonlarında şirketin ilk süper spor otomobilini ve tırını tanıtan Musk, etkinlik sırasında kasasında kamyonet taşıyabilen bir Tesla kamyonetin görselini ortaya çıkarmıştı. O dönem bu görsel insanlara bir şaka gibi gelmişti. Fakat Elon Musk, dün attığı bir tweet ile elektrikli kamyonet üretmek konusundaki isteğini bir kez daha gösterdi ve takipçilerine, ‘Tesla kamyonette ne görmek hoşunuza giderdi?’ diye sordu. Tweete 26 binin üzerinde yanıt geldi. Tesla CEO’su bazı tweetleri yanıtlamadan geçmedi.

Soru: ‘’Gelecekte Tesla kamyonetin arka tekerlekleri dönebilecek mi?’’

Musk: ‘’Güzel soru’’

Soru: ‘’Ters paralel park etmeye yardımcı olmak için arka farlarda kameralar bulunabilir.’’

Musk: ‘’Otomatik olarak paralel park edilecek. 360 derece kamera ve sonar olacak.’’

‘’Tesla kamyonet, dört çekişli çift motora, çılgın bir torka ve yüke dinamik olarak uyarlanan bir süspansiyona sahip olacak. Bunların tamamı standart olacak.’’

Kaynak : https://electrek.co/2018/06/26/tesla-pickup-truck-elon-musk-suggestion/
95
12
8
7
6
Emoji İle Tepki Ver
95
12
8
7
6