En Kapsamlı Windows 10 Güncellemesinin Dağıtımı Başladı

0
0
0
0
0
Windows 10 işletim sistemine önemli yenilikler kazandıran Windows 10 Anniversary (Yıldönümü) güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Bir yıllık sürenin ardından ücretli olan Windows 10 işletim sistemindeki geliştirmeler devam ediyor. Microsoft, her ne kadar Windows 10 ile birlikte Windows 8’e göre daha iyi bir işletim sistemi sunsa da işletim sisteminde bariz göze çarpan hatalar, kişiselleştirme seçeneklerinin yeterli olmaması ve pratik uygulamaların Windows 10 ile sunulmaması birçok kişi tarafından eleştiriliyordu.

Bu eleştirileri dikkate alan Microsoft, önemli yenilikleri beraberinde getiren Windows 10 Anniversary (Yıldönümü) güncellemesini bir süre önce duyurmuştu. Bugüne kadar olan en kapsamlı Windows 10 güncellemesinin dağıtımı bugün itibariyle başladı.

Microsoft Edge tarayıcının geliştirilmesi, bildirim merkezinin daha kapsamlı hale getirilmesi, arayüzde daha kapsamlı kişiselleştirme seçeneklerinin sunulması ve yapışkan notlar gibi ek özellikleriyle Windows 10 yıldönümü güncellemesi kademeli olarak dağıtılıyor.

Şirketin güncelleme listesini neye göre belirlediği bilinmiyor ancak çeşitli kademeler halinde tüm Windows 10 işletim sistemiyle çalışan bilgisayarlar için Windows 10 Anniversary güncellemesi yayınlanacak. Gelen ilk bilgilere göre güncellemenin dağıtımı uzun sürmeyecek ve kısa süre içinde birçok cihaz yeni Windows 10 özelliklerine kavuşacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0