0
0
0
0
0

Bugün internetten satın aldığımız piyasanın en ucuz üç akıllı telefonu ile farklı farklı oyunlar oynayıp sınırlarını zorluyoruz. Videomuzdaki ilk telefonumuz ZTE S36 Duos. Bu telefon, 789 TL’lik bir fiyata sahip. İkinci telefonumuz ise 1195 TL’lik fiyatıyla Doge X95. Deneyeceğimiz son telefon ise 1100 liralık Quatro 8. Bu üç telefonda PUBG Mobile, Temple Run 2 ve Candy Crush oynamayı deniyoruz. İyi seyirler!

PUBG Mobile: PlayerUnknown's Battlegrounds ismiyle de tanıdığımız ‘First Person Shooter’ yani ‘Birinci şahıs nişancı’ türünde ücretsiz mobil battle royale video oyunu.

Temple Run 2: İlk oyunu 2011’de çıkıp büyük ilgi gördükten sonra 2013 yılında ikincisi yayınlanan, tapınaktan bir mum çalan ve ‘Şeytani maymun’dan kaçan bir karakteri yönettiğimiz sürekli koşmaya dayalı bir mobil oyun.

Candy Crush: Dünya çapında milyonlarca kişinin oynadığı ve Facebook’tan da tanıdığımız bulmaca türündeki bu oyunda, aynı renk en az üç şekeri buluşturup patlatmaya çalışıyoruz.

Bakalım uygun fiyatlı ZTE S36 Duos, Doge X95 ve Quatro 8’in oyun performansı başarılı olabilecek mi? Tüm bu bilgileri ve daha fazlasını videomuzda bulabilir, kafanıza takılanları yorumlar bölümünde sorabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0