Epic Games, Fortnite'ın Sezon 10'a Geçişini Sağlayacak Büyük Patlama İçin Bir Video Paylaştı

26
3
2
1
1
Battle Royale oyun türünün liderleri arasında bulunan ve hâlâ fazlasıyla büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Fortnite'ta dönüm noktası geldi çattı. Fortnite yarın itibariyle 10. sezonuna geçiş yapmış olacak.

Piyasaya çıkışıyla beraber oyun sektörünün özellikle Battle Royale türünü kapsayan kısmını yıkıp geçen Fortnite için Epic Games, oyuna sürekli yenilikler getirerek oyuncularının sürerliliğini garanti altına alıyor.

Kendisine oyun dönemleri belirleyen ve her seferinde esrarengiz bir olayın oyun içerisinde anlık olarak gerçekleşmesiyle bu oyun dönemlerini tamamlayıp bir yenisine geçen Fortnite'ta büyük geçiş yarın gerçekleşiyor.

Büyük bir patlamanın oyun içerisinde o an bulunan kullanıcılar tarafından gözlemlenebileceği belirtilen Epic Games, 1 Ağustos tarihindeki Sezon 10'a geçiş ânı için resmi Twitter hesabı üzerinden kısa bir video paylaştı.

Bu videoda görüldüğü üzere gölün üzerinde bulunan ışık hüzmesi bir anda genişleyerek büyüyor ve etrafında ne var ne yok havaya uçurduğu bir patlama yaratıyor.

fortnite

Yaşanacak olan patlamanın oyun haritasının ne kadarında etkiler bırakacağı şu an için bilinmezken Fortnite'ın oyuncularının bu patlamanın gerçekleşeceği an içerisinde oyunda bulunmak için tüm çabalarını sarf edeceği söyleniyor.

Son birkaç gün içerisinde belirginliği fazlasıyla artan bu çatlakların gerçekleştireceği patlama sonucunda Fortnite alemi 10. sezonuna giriş yapmış olacak. Oyun içerisinde nelerin değişeceğini hep beraber yarın öğreneceğiz.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/7/31/20748552/fortnite-season-10-teaser-loot-lake-orb-explosion
26
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
26
3
2
1
1