Evofone’un Yeni Mağazası, Webtekno’nun da Katılımıyla Açılıyor

40
21
5
4
3
Xiaomi'nin Türkiye distribütörlerinden Evofone, 16 Kasım Cumartesi yeni Mi Store'unu AnkaMall AVM'de açıyor. Webtekno ekibi olarak bizlerin de katılacağı açılış etkinliklerinde pek çok hediye dağıtılacak. Ayrıca açılış nedeniyle akıllı telefonlarda da indirim yapılıyor.

2019’da bomba gibi ürünlerle hayatımıza girerek hepimizin gönlünde yeni bir taht kuran Xiaomi, Türkiye’deki popülaritesini her geçen gün biraz daha arttırıyor. Bir süredir neredeyse her hafta yeni bir kampanya ile karşımıza çıkan Xiaomi’nin Türkiye distribütörlerinden Evofone da bu hafta sonuna bomba gibi bir etkinlikle girmeye hazırlanıyor. 

Evofone’un bu hafta sonu düzenleyeceği alıştığımız Evofone kampanyalarından biraz daha farklı. Çünkü şirket, bu kez yeni bir Mi Store açılışıyla karşımızda ve bu Mi Store, ilk kez İstanbul sınırları dışında açılacak. Öyle ki Evofone’un yeni Mi Store mağazası bu kez Ankara’ya geliyor. 16 Kasım Cumartesi günü AnkaMall AVM’deki yeni mağazasını açacak olan Evofone, Xiaomi hayranlarına bol hediyeli ve indirimli bir hafta sonu geçirmeye hazırlanıyor. 

Mi Store

Evofone’un hafta sonunda düzenlediği etkinlikte açılacak olan yeni Mi Store mağazası, büyük etkinliklere sahne olacak. Bu etkinliklerden belki de en önemlisi, her yarım saatte hediye olarak verilecek bir adet akıllı telefon. Açılıştan hemen sonra başlayacak olan kampanya kapsamında mağazadaki müşteriler arasından seçilecek olan bir kişi, koşulsuz şartsız yeni bir akıllı telefon sahibi olacak. Evofone’un bu kampanyasının gün boyu süreceğini hatırlatmakta da fayda var.

Ancak Evofone’un yeni Mi Store açılışı nedeniyle yapacağı kampanya bununla sınırlı değil. Öyle ki, Evofone mağazasının açılış sırasında bulunmanız halinde eğer;

  • 1-300. kişi aralığında olursanız Mi Band 4
  • 301-500. kişi aralığında olmanız halinde Bluetooth Headset Basic
  • 501-600. kişi aralığında yer almanız halinde de Bluetooth Mini Speaker 

sahibi olacaksınız. Herhangi bir koşulun sunulmayacağı bu etkinlikte yapmanız gereken tek şey Mi Store’un açılış sırasında yer almanız. Ancak eğer beklemek sizin için uygun değilse, Evofone sizler için de bir kampanya düşünmüş durumda.

Mi Band 4

16 Kasım Cumartesi günü açılacak olan AnkaMall AVM Mi Store mağazasında 1.000 TL ve üzerinde alışveriş yapmanız halinde eğer müşteri sıranız;

  • 1-300. arasında olursa Mi Band 4
  • 301-600. arasında olursa 10.000 mAh powerbank
  • 601-900. arasında olursa 5.000 mAh powerbank
  • 901-1.200. arasında olursa Bluetooth Headset mini kulaklık

sahibi olacaksınız. Üstelik Evofone, yeni Mi Store’un açılışı nedeniyle akıllı telefonlarda yüzde 15 oranında indirim yapacak. Fakat telefon ihtiyacınız yoksa ve arayışınız daha çok “aksesuar” veya “ekosistem” ürünleri ise sırasıyla yüzde 20 ve yüzde 30 indirimli fiyatlardan yararlanacaksınız. Tüm bunlara ek olarak gün boyunca anahtarlık, bez çanta, rozet, bileklik ve daha binlerce hediye dağıtılacak.

Evofone

40
21
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
40
21
5
4
3