Facebook Marketplace Dört Ülkede Kullanıma Sunuldu

0
0
0
0
0
Facebook bu sefer sanal ticarette! Snapchat'deki hikaye özelliğinin İnstagram'a gelmesi ile özentilik gibi olumsuz yorumlarla karşılaşan Facebook, bu sefer sanal pazarda da marka olma peşinde.

Facebook, son zamanlarda farklı projeler ve Messenger, Instagram gibi bünyesinde barındırdığı uygulamalara getirdiği yenilikler ile adından söz ettirmekte. Ancak sosyal medya devi, kendi platformuna da önemli dokunuşlar yapmayı ihmal etmiyor.

Artık neredeyse bütün işlerimizi Facebook üzerinden hallediyoruz. Bunlara bir yenisi de e-ticaret olarak ekleniyor. İlk olarak ABD, İngiltere, Avustralya ve Yeni Zelanda'da kullanıma sunulan bu yenilik sayesinde, ikinci el ya da sıfır eşyalarınızı Facebook üzerinden satışa çıkarabiliyorsunuz. Bu sayede maddi kazanç da elde edebiliyorsunuz.

Her ne kadar başarılı bir proje gibi gözükse de olumsuz özellikler ister istemez akıla geliyor. Hatta Facebook Market'in ülkemiz de kullanıma girmesi ile eminim ki ''Facebook Marketplace'ten aldığı telefon yerine,kutudan salatalık çıktı!'' gibi haberleri görme ihtimalimiz de yüksek.

Şu an için Facebook'un güvenlik önemleri hakkında neler yapıcağı merak konusu.

Kaynak : http://pocketnow.com/2016/10/03/facebook-marketplace-android-ios-craigslist-rival
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0