Far Cry Serisindeki Kötü Karakterleri Oynayabileceğimiz Far Cry 6: Season Pass Duyuruldu

49
4
2
2
0
Far Cry Serisindeki Kötü Karakterleri Oynayabileceğimiz Far Cry 6: Season Pass Duyuruldu
Bugünkü Ubisoft Forward etkinliği kapsamında Far Cry 6 oyunundan iki yeni video paylaşıldı. Bu videolardan biri esas oyundan yeni bir sinematik video gösterirken, diğerinde ise serideki kötü karakterleri oynayabileceğimiz Season Pass tanıtıldı.

Fransa merkezli video oyun geliştiricisi Ubisoft, en popüler oyun serilerinden biri olan Far Cry’ın devam oyununu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Bugünkü Ubisoft Forward etkinliğindeyse daha esas oyun çıkmadan Far Cry 6: Season Pass duyuruldu.

Yayınlanan bir videoyla duyurulan Season Pass, temel anlamda serideki kötü karakterlere odaklanacak. Bu kapsamda DLC’de Far Cry 3’ün Vaas’ı, Far Cry 4’ün Pagan Min’i ve Far Cry 5’in Joseph’ini göreceğiz.

Far Cry 6: Season Pass fragmanı

Aktarıldığı kadarıyla bu kötü adamların her biri, Far Cry 6’da Season Pass ile oynanabilir bir bölüme sahip olacak. Şimdilik oynanabilir içerik kısmı hakkında pek bir şey bilinmiyor ancak üç karakter için de yeni diyaloglar ve yeni hikayelerin olacağını söyleyebiliriz.

Far Cry 6’dan yeni fragman da paylaşıldı:

Etkinlik kapsamında Far Cry 6’dan da yeni bir sinematik fragman da yayınlandı. Yukarıdaki DLC fragmanından farklı olarak bu videoda, oyunun baş kahramanı Anton Castillo’nun kaçan vatandaşlarla dolu bir tekneye baskın düzenlediği sahneyi görüyoruz.

Far Cry 6; PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S platformları için 7 Ekim 2021’de piyasaya sürülecek. Oyunun standart sürümü Epic Games Store (PC) üzerinde 269 TL’den ön sipariş edilebiliyor.

49
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
49
4
2
2
0