FIFA 17 Mobil Cihazlara Geliyor: Ücretsiz Ön Kayıtlar Başladı

1
0
0
0
0
Fifa Mobile adıyla mobil platformlarda da boy gösterecek FIFA 17 için Android platformunda ön kayıt süreci başladı. Hemen ön kaydınızı yaptırabilirsiniz!

Özellikle son iki yıldır FIFA oyunlarının yanı sıra mobil platformlarda da güncel FIFA oyunlarının farklı versiyonlarını sunan EA Games, FIFA 17 oyununu da FIFA Mobile ismiyle bu yıl mobil platformlardaki oyunseverlerle buluşturacak.

Şüphesiz son dönemde oynayabileceğiniz en efsane mobil oyunlardan biri olacak FIFA 17’nin mobil versiyonu FIFA Mobile, Android platformunda ön kayıtları almayı başladı.

Muhteşem grafikleri ve çeşitli modlarıyla mobilde oynayabileceğiniz en iyi futbol oyunu olmaya aday FIFA Mobile'a Google Play Store üzerinden ön kayıt yaptırılabiliyor. Eğer bir FIFA tutkunuysanız ve bu oyunu Android platfromunda oynayan ilk kişilerden olmak istiyorsanız bu bağlantıdan ön kayıt yaptırabilirsiniz. Böylelikle oyun ücretsiz olarak yayınlandığında, ön kayıt yaptırdığınız için anında size bildirim gidecek.

Oyun diğer platformlara da gelecek mi?

Şimdilik Android kullanıcıları için ücretsiz bir şekilde ön kayda açılan FIFA Mobile’ın yayınlanacağı tarihte iOS platformuna da gelmesine kesin gözle bakılıyor. Ancak muhtemelen oyun Windows Phone kullanıcıları için yayınlanmayacak.

Oyunun bu yılın sonbahar mevsimi içerisinde yayınlanması bekleniyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0