FIFA 20'nin İlk Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı (Fiyatı da Belli Oldu)

89
16
7
4
0
27 Eylül'de piyasaya sürülecek olan FIFA 20'nin sokak futbol modu olan VOLTA ile ilgili hem görseller hem de bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Electronic Arts, futbol oyun serisinin sonuncu üyesi FIFA 20'yi piyasaya sürmek için gün sayıyor. FIFA 20 için hala bir kaç ay beklememiz gerekse de EA, FIFA 20'yle birlikte gelen VOLTA moduna ait bazı ekran görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Yapılan paylaşımlar, VOLTA modunda bulunacak olan futbol sahalarını gösteriyor ve FIFA 20'yle birlikte sokak futbolu modunu oynamayı merakla bekleyen oyunseverlere ön bilgi veriyor. İşte EA'nın paylaştığı o ekran görüntülerinden bazıları;

VOLTA moduyla birlikte futbol severler sokaklarda maç yapabilecekler. Profesyonel futbolculuktan uzak bir şekilde deneyimlenebilecek olan bu mod dünyanın dört bir yanında oluşturulmuş olan kimi zaman bir çatıda kimi zaman da sokak arasında bulunan amatör sahalarda oynanabilecek. Resimlerde de görülebileceği üzere FIFA 20'nin VOLTA modunda oyunseverleri ciddi anlamda kaliteli grafikler bekliyor olacak.

Ekran görüntülerini kamuoyu ile paylaşan Electronic Arts, bir de tanıtım videosu yayınladı. YouTube üzerinden paylaşılan o videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

27 Eylül'de piyasaya sürülmesi planlanlanan FIFA'nın ön sipariş sistemi de aktif edildi ve böylelikle fiyatları belli oldu. İşte FIFA'nın sürüm ve platform fiyatları;

Bilgisayar Versiyonu:

FIFA 20'yi bilgisayarlarında oynamak isteyen kullanıcılar, FIFA 20'nin Standart Edition sürümüne sahip olmak isterlerse 59.99 euro (yaklaşık 400 TL), Champions Edition sürümüne sahip olmak isterlerse 79.99 euro (yaklaşık 525 TL) ve Ultimate Edition'a sahip olmak isterlerse de 89.99 euro (yaklaşık 600 TL) ödemek durumunda olacaklar ve oyunlarını Origin üzerinden satın alacaklar. Bağlantı yardımıyla size uygun olan sürümü seçerek Origin'e yönlendirileceksiniz. Burada mevcut bir hesabınız varsa doğrudan satın alabilirsiniz ancak bir Origin hesabınız yoksa ilk olarak üye olmanız gerekiyor.

XBox One Versiyonu:

Eğer bir Xbox One konsolunuz varsa satın alma işlemleri Microsoft Store üzerinden tamamlanıyor. Eğer Xbox One konsolunuz için FIFA 20'nin Standart Edition sürümünü satın almayı düşünüyorsanız ödemeniz gereken tutar 427.50 TL. Champions Edition sürümü ise 558 TL ve en üst sürüm olan Ultimate Edition ise 627 TL karşılığında sizin olabilir. Oyunu şimdiden konsolunuz için satın almak isterseniz de burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

PlayStation 4 Versiyonu:

PlayStation 4 sahiplerinin FIFA 20'yi ön sipariş vermeleri için işlemlerin PlayStation Store üzerinden tamamlanması gerekiyor. Buna göre Standart Edition'ın fiyatı 429 TL, Champions Edition sürümünün fiyatı 559 TL ve Ultimate Edition'ın fiyatı ise 609 TL olarak belirlenmiş durumda. Eğer PlayStation 4 konsolunuz için FIFA 20'yi satın almak isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/screenshot-news/first-official-screenshots-released-for-fifa-20/
89
16
7
4
0
Emoji İle Tepki Ver
89
16
7
4
0