FIFA 21'in Resmi Oynanış Tanıtımı Yayınlandı (Video)

24
12
5
2
0
FIFA serisini sevenlerin merakla beklediği FIFA 21, sonunda resmi oynanış videosuna kavuştu. EA, yayınladığı videoda oyunun mekaniklerinden bahsetti. FIFA 21, daha gelişmiş oynanış elementlerine sahip olacak.

FIFA hayranlarının sabırsızlıkla yolunu gözlediği FIFA 21, yakın bir zamanda sonunda bekleyenleriyle kavuşacak. Bu yılın ekim ayında çıkış yapacak oyun, FIFA serisinde daha önce görülmemiş bazı yenilikleri de beraberinde getirecek. Oyun, özellikle teknik açıdan da gelişmiş olacak.

FIFA 21'e dair bugüne kadar pek çok şey duyduk. Ancak hiç FIFA tarafından yayınlanmış bir oynanış videosuna rastlamadık. Bugünse FIFA, oyuncuların görmeyi istediği o oynanış videosunu sonunda yayınladı. EA SPORTS FIFA YouTube kanalında bugün yayınlanan videoda oyunun oynanış elementlerine yer verildi.

FIFA 21 resmi oynanış tanıtımı:

FIFA 21'de yer alacak oynanış mekaniklerinin ve özelliklerinin gösterildiği tanıtım videosunda oyunla birlikte gelecek bazı yenilikler de açıklandı. Oyuncular, yeni oyunla birlikte daha gelişmiş oyuncu pozisyonlanmasına, daha iyi gol fırsatlarına ve oyuncu tarafından kontrol edilen koşulara sahip olacaklar.

FIFA 21, daha gelişmiş 1'e 1 gerçekleşen mücadelelere de ev sahipliği yapacak. Oyundaki yapay zeka bulunduğu pozisyonun daha fazla farkında olacak. Oyuncular, hızlı ayak hareketleri yaparak rakiplerini alt etmenin bir yolunu arayacak. Bununla birlikte videoya göre oyuncular, R1 tuşu ve sol analog çubuğu kullanarak topa daha iyi hakim olabilecekler.

fifa 21

Toplamda 5 farklı oyun mekaniğine değinilen videonun tamamını izleyerek FIFA 21'de sunulacak yeniliklerin ve özelliklerin bazılarını öğrenebilirsiniz. Daha önce yayınladığımız haberlere de bakarak FIFA 21'de bizi karşılayacak diğer yeniliklere de göz atabilirsiniz.

FIFA 21, 9 Ekim 2020 tarihinde çıkış yapacak. Oyunu 14 Ağustos'a kadar Ultimate Sürüm ön siparişiyle satın alanlar, FUT 21 takımları için satılamayan Dikkat Çekenler oyuncusu kazanacaklar. Bununla birlikte FIFA 22 yayınlanmadan önce FIFA 21'in PlayStation 4 veya Xbox One'da satın alanlar, oyunu yeni nesil oyun konsollarına hiçbir ücret ödemeden yükseltebilecekler.

24
12
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
24
12
5
2
0