Final Fantasy 7 Remake'de RPG Tabanlı 'Klasik Mod' Yer Alacak

5
0
0
0
0
Geçtiğimiz gün bir oynanış videosu paylaşılan Final Fantasy VII Remake’de, “Klasik Mod”un yer alacağı doğrulandı. Bu sayede oyuncular, orijinal oyuna benzer sıra tabanlı RPG ile nostalji yapabilecekler.

Tokyo Game Show’un en önemli bölümlerinden biri olan Final Fantasy VII Remake yapımcıları, dün RPG’nin hikayesini, karakterlerini ve oynanışını gösteren oyuna ait bir oynanış videosu paylaşmıştı. Bugün ise yapımcılar, 1997 yapımı oyunun yeniden düzenlenmiş hali olacak Final Fantasy VII Remake’e dair yepyeni şeyler açıkladı.

Final Fantasy XV'e benzer olarak aksiyon odaklı bir oyun sunacak olan ve hayranları tarafından merakla beklenen Final Fantasy VII Remake, aynı zamanda "Klasik Mod" ile birlikte orijinal 1997 yapımı RPG'ye benzer, sıra tabanlı bir oyun deneyimini de oyuncularına sunacak. Bu kapsamda serinin yapımcısı olan Yoshinori Kitase, “Kolay” ve “Normal” modlara ek olarak oyunun, RPG'yi eski günlerine geri döndürecek bir “Klasik Mod” sunacağını doğruladı.

Klasik Mod’da karakterler, normal saldırıları otomatik olarak gerçekleştirebilecek:

Final Fantasy 7 Remake

Oyunun standart modlarında oyuncular, gerçek zamanlı olarak saldırarak Cloud ve takımının ATB’lerini dolduruyorlardı. Gösterge bir kez doldurulduktan sonraysa oyuncular, büyü yapmak ve aksiyonları gerçekleştirmek için eylemi başlatabiliyorlardı.

Yeni Klasik Mod'da ise karakterler, standart saldırıları otomatik olarak gerçekleştirebilecek. Bununla birlikte oyuncular, ATB göstergesini doldurdukktan sonra Final Fantasy VII Remake'i sıra tabanlı bir RPG'ye dönüştürecek olan emir verme komutlarını kullanabilecekler.

Remake sürümünün, klasik Final Fantasy VII oyunundan daha aktif ve yoğun bir oyun sunacağı açık bir şekilde görülüyor. Dolayısıyla karakterin dengesini korumak da bir hayli zorlaşacak. Bunu yapabilmek içinse tuşlara doğru zamanda basmak gerekiyor.

Final Fantasy VII Remake, 3 Mart 2020 tarihinde PlayStation 4 için piyasaya sürülecek. Ancak oyunun ilk sürümünde, oyunun yalnızca Midgar'daki hikayesinin bir kısmı gösterilecek.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/gaming/final-fantasy-vii-remake-turn-based-classic-mode/
5
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
0
0
0
0