Final Fantasy 7 Remake'in Oynanış Videosu Paylaşıldı

6
2
0
0
0
Final Fantasy 7 Remake'in Oynanış Videosu Paylaşıldı
14 – 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Tokyo Game Show’da sunumu yapılan oyunlardan bir tanesi olan Final Fantasy 7’de E3 2019’dakine oldukça benzer bir demo yayınlansa da hayranlar için bazı sürprizler de hazırlandı.

Tokyo Game Show 2019’daki yayını sırasında Square Enix, Final Fantasy 7 Remake’in oynanış videolarını gösterdi. Gösterilen demonun büyük bir kısmı E3 2019’da gösterilenin aynısıyken şirket, izleyicilerine bir sürpriz yaptı ve Aerith, Tifa ve Cloud’u gösterdi.

Oynanış videosunun anlatıcılığını, oyunun yapımcısı da olan Yoshinori Kitase yaptı. Anlatım tamamen Japonca olsa da oynanış, oyunun hayranlarına bazı yeni detaylar verdi.

Karakterler

Final Fantasy VII partilerinde magic user (büyücü)/ healer (şifacı) olarak yer alan Aerith, büyüsel yeteneklerini gösteriyor. Oynanış videosunda Tifa’nın girdiği büyüsel bir alanı oluşturduğu görülüyor. Tifa’nın bu alana girdikten sonra art arda Thunder saldırıları yapabildiği gösteriliyor.

Belki de hayranları en çok heyecanlandıran şey ise Ifrit oldu. Ifrit, bağımsız olarak yönetilebilirken oyuncu, üç parti üyesini de kontrol etmeye devam ediyor. Cloud’un emirlerini takip eden canavar, Cloud saldırdığında saldırırken geri çekildiğinde geri çekiliyor. Ifrit, ayrıca Flare Burst gibi özel saldırılar için komuta edilebiliyor.

En nihayetinde savaş alanını terk etmeden önce Ifrit, alevlerden oluşan bir hortum oluşturuyor. Bu hortum düşmanın etrafını sararak öldürüyor. Sinematik olarak oldukça güçlü bir sahne olduğu söylenebilir.

Klasik Final Fantasy VII sürümü oldukça basit bir oynanış deneyimi sunarken yeniden yapımı ritimli oyun elementleri barındırıyor. Böylece karakterin dengesini korumak için tuşlara doğru zamanda basmak gerekiyor.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/awesome-final-fantasy-7-remake-gameplay-shows-tifa/1100-6469847/
6
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
0
0
0