Şu Sıralar Ücretsiz Olan For Honor'ın Yeni Güncellemesi Oyuna Yeni Haritalar Ekliyor

9
4
1
1
0
Ubisoft tarafından 2017 yılında bilgisayar, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için piyasaya sürülen For Honor’ın 2.1.1.0 güncellemesinin yama notları yayınlandı. Güncellemeyle birlikte yeni haritalar, silahlar ve zırhlar eklenecek. Ayrıca bazı karakterlerde de değişikliklere gidilecek.

For Honor’ın 2.1.1.0 güncellemesinin yama notları yayınlandı. Yayınlanan güncellemenin asıl hedefi ise dövüş sistemini ve dengesini geliştirmek. Ayrıca “Year 3” pass sahipleri için “Jormungandr karakteri de yayınladı. Güncellemeyle birlikte oyuna yeni haritalar, silahlar, zırhlar eklemesinin yanı sıra bazı hatalarında düzeltmesini içeriyor.

for honor

Oyuna eklenen ilk harita Storr Stronghold oldu ki bu harita sadece oyunun Breach modunda kullanılabiliyor. Oyuna eklenen diğer harita olan The Sanctuary ise bu sezon için oyunun Ranked Duel modunda kullanılabilecek. Year 3 pass sahibi olmayanlar, oyuna eklenen yeni karakter Jormungandr’ı 8 Ağustos’tan itibaren 15 bin çelik karşılığında kullanabilecek.

Denge konusunda ise güncellemeyle birlikte oyuncuların savaş modundan çıkışında bazı değişikler yaşanacak. Bunun kolaylaştırılmasının sebebiyse daha gerçekçi dövüşün tanıtımını yapmak. Ubisoft, ayrıca rakibin kilidinin açılmasının süresini artırdı ve geriye yapılan hamlelerin hareket hızını düşürdü. Bu güncellemeden önce bazı durumlarda geriye doğru hamle yapmak, birisinin öne doğru hamle yapmasından çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşebiliyordu.

Güncellemenin içerisinde bazı önemli karakter değişiklikleri de bulunuyor. Nobushi’nin kanama efektinde bazı değişiklikler yapıldı ancak hasarı da 20’den 12’ye düşürüldü. Nobushi’nin tekmesi bundan sonra Guard Break açacak ancak nispeten daha hızlı aktive olacak. Valkyrie’nin Heavy Attack Opener hasarı 24’ten 28’e, ikinci atağı Heavy Attack’ın hasarı ise 28’den 30’a yükseltildi. Peacekeeper’ın Deep Gouge atağı 12’den 6’ya indirildi ve Slipping Lunge da değiştirildi, yani bundan sonra karakter “Dodge” adı verilen hamleyi yapamayacak.

Güncellemeyle ilgili daha detaylı bilgileri buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Kaynak : https://www.playstationlifestyle.net/2019/08/02/for-honor-update-2-1-1-0-patch-notes/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=for-honor-update-2-1-1-0-patch-notes
9
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
4
1
1
0