Formula Aracıyla Trafiğe Çıktılar! İşte Yüzbinlerin Hayalini Gerçeğe Dönüştüren Görüntüler ve Twitter'dan Gelen Tepkiler

40
2
1
1
1
Michael Schumacher'in Formula 1'de kullandığı F2004'e benzer bir GP2 otomobili Çek Cumhuriyeti'nde yollarda karşımıza çıktı. Aracın sürücüsü bu nedenle yüzbinlerce liralık ceza ödemek durumunda kalabilir.

Formula takviminde Çekya yer almıyor olsa da, Formula araçlarını bu ülkede görebilmek mümkün. Ülkenin otobanlarından birinde Ferrari benzeri bir Formula aracı trafikte insanların karşısına çıktı. Birkaç yıl önce de görülen bu aracın sahibi belli ki pek de akıllanmamış. 

Normalde bir Formula 1 ya da GP2 aracına sahip olsanız bile onu trafiğe çıkarmanız hiç de kolay değildir. Aracın uygun sıcaklığa ulaşmasını sağlayamazsanız aracı çalıştıramazsınız. Kaldı ki bu otomobillerin motorları kısa sürede yüksek güç üretmek üzere tasarlanmıştır. Yani yüz binlerce dolarlık bu motorlar öyle 20 bin, 50 bin bakımını görecek kadar yaşamazlar. Yine de Çekya'daki bu kişi, bir şekilde aracı yollara çıkarmayı başardı ve dikkatleri üzerine çekti.

Çekya trafiğinde görülen gizemli Formula aracının görüntüleri:

Yola uygun olmayan ruhsatsız araç kullanmanın ciddi cezaları olsa da aracın sürücüsü için bu pek de önemli gibi durmuyor. Zira her ne kadar aracın sahibi ceza ve trafikten men edilmekle tehdit edilse bile bu aracı kendisinin kullandığına dair polisin bir kanıtı bulunmuyor. 

İşte trafikteki Formula aracına Twitter'dan gelen tepkiler:

Formula 2'de ülkemizi temsil eden Cem Bölükbaşı durur mu?

cem bölükbaşı

Civic'in bile lüks olduğunu düşünürsek...

gp2 aracı tepkiler

Sadece bizim değil, yüzbinlerin hayali:

gp2 aracı tepkiler

gp2 aracı tepkiler

'Formula aracıyla trafiğe çıkma erkekliği'

gp2 aracı tepkiler

Hayır o lastiklerin çoğu da Türkiye'de üretiliyor, biliyor musun?

gp2 aracı tepkiler

gp2 aracı tepkiler

Hayallerimizi yaşayan başkaları var kardeşim, gel sarılalım

gp2 aracı tepkiler

"Her zaman otobanda Formula aracı kullanmanın hayalini kurdum çünkü sizi kim yakalayacak ki ve sanırım böyle düşünmekte haklıymışım"

Belki yeniden Ralli'ye dönmüştür Kimi, kim bilir? 

gp2 tepki

"Kimi, sen misin?"

İlk ikisi çok sarmamıştı zaten:

gp2 tepki

"The Crew 3 fantastik görünüyor"

Bombayı sona sakladık, F1'i takip eden Ferrari hayranları gülümsüyor...

gp2 tepki

"Ferrari adamım Charles'a yine saçma sapan bir strateji yapmış"

40
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
40
2
1
1
1