Fortnite'a Özel, Yepyeni Oyuncaklar ve Figürlerden Oluşan Bir Koleksiyon Geliyor

53
5
4
2
0
Epic Games'in Funko adlı oyuncak ve hediyelik eşya şirketi ile yaptığı anlaşma sonucu, Fortnite'a ait resmi koleksiyon oyuncakları, figürleri ve hediyelik eşyaları üretilmeye başlanacak.

Son dönemin en hızlı yükselen oyunu olan Fortnite, her geçen gün popülerliğini biraz daha arttıyor, PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Nintendo Switch gibi platformlarda 15 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan popüler oyun oldukça sevindirici bir anlaşmaya imza attı. Epic Games’in başarılı bir hediyelik eşya üretici olan Funko şirketi ile yaptığı anlaşma sonucu; Fornite’a ait resmi hediyelik eşyalar, figürler ve oyuncaklar üretilecek.

Fortnite için özel bir koleksiyon üretecekleri için son derece mutlu olduklarını belirten  Funko cephesi, bu görevin altından en başarılı şekilde kalkacaklarından emin. Koleksiyonları ile birçok kişinin gönlünü kazanan şirket, Fortnite kültürünün tarzları ile birebir ölçüştüğünü düşünüyor.

Epic Games Genel Müdür Yardımcısı Mark Rein ise heyecanını: “Hepimiz Funko’nun hediyelik eşyalarını çok seviyoruz. Bu nedenle kendileriyle Fortnite’ın oyuncakları üzerinde birlikte çalışma fırsatı doğunca çok sevindik. Umarız oyuncularımız da ortaya çıkacak harika eşyalar için bizim kadar heyecan duyuyorlardır.” sözleri ile paylaştı. Bahsi geçen oyuncak, figür ve hediyelik eşya koleksiyonlarının 2018 yılının sonlarına doğru piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Kaynak : https://variety.com/2018/gaming/news/funkos-first-fortnite-figure-revealed-1202880858/
53
5
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
53
5
4
2
0