Fortnite'ta Oyun İçinde Duyulan Tuhaf Sesli Mesaj, Soru İşaretleri Oluşturdu

39
5
4
4
3
Dünyanın en popüler battle royale yapımlarından Fortnite’ta ortaya çıkan "test, 1, 2, 3" şeklindeki tuhaf sesli mesaj, oyuncuları korkuttu. Sesli mesajın ne anlama geldiği şimdilik belli değil; ancak birçokları bu garip anonsun ufuktaki büyük bir olaya işaret ettiğini düşünüyor.

Epic Games tarafından geliştirilen popüler battle royale oyunu Fortnite’ın büyük yeniliklere sahne olan 2. bölümü, geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. 10 bölümden oluşan birinci sezonunun ardından bomba gibi bir dönüş yapan fenomen oyunun, 13 farklı konuma ev sahipliği yapan yepyeni haritasında kendini tekrar eden garip bir sesli mesaj fark edildi. 

Kaçıranlar için: PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil platformdaki Fortnite oyuncuları, kısa bir süre önce "test, 1, 2, 3" şeklinde tuhaf bir sesli mesaj duydu. Söz konusu anonsun ne anlama geldiği belli değil ancak birçok oyuncu bu esrarengiz durumun Galileo Risky Reels etkinliği veya gelecek hafta gerçekleşecek olan The Game Awards 2019 ile bağlantılı olabileceğini düşünüyor. Ayrıca Epic Games’in yayınladığı sesli mesaj için kullanılan efekt, Marshmellow’un canlı performansında kullanılanla aynı.

Fortnite'taki Risky Reels lokasyonu:

Fortnite Risky Reels

Fortnite’ın ‘Galileo’ kod adını verdiği Risky Reels etkinliğine dair ilk sızıntıları geçtiğimiz ay içinde almıştık. Haritada devasa büyüklükte bir sinema perdesinin olduğunu biliyoruz. Ayrıca etkinlik sırasında araçların ve diğer öğelerin hareket edeceğini gösteren bazı ipuçlarına da sahibiz. Fortnite’taki tuhaf sesli mesajın taşıdığı anlamı önümüzdeki günlerde öğreneceğiz. O zamana kadar yeni gelişmeler yaşandığı takdirde siz değerli okuyucularımızla paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın. 

Fortnite'ta ortaya çıkan garip anons:

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/12/07/fortnite-testing-event-audio-message/
39
5
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
39
5
4
4
3