Fotoğraf Çekildiği Sırada Fark Etmediği Arkadaki Çıplak Dayı Sayesinde Fenomen Olan Genç Kız

3
1
1
0
0
Fotoğraf Çekildiği Sırada Fark Etmediği Arkadaki Çıplak Dayı Sayesinde Fenomen Olan Genç Kız
Sosyal medya hesapları için yeni bir profil fotoğrafı çektirmek isterken arkadaki çıplak adamı fark etmeyen genç kızın Twitter'da paylaştığı ileti, toplam 200 bine yakın reaksiyon aldı.

Sosyal medyada ne zaman, nasıl, hangi şekilde fenomen olunacağını artık kestiremez olduk. Bir yıl öncesine kadar tanımadığımız Kerimcan Durmaz'ı şu an 5 yaşındaki çocuk bile tanır oldu. Jillian Henry de şu sıralar Twitter'ın en çok konuşulan kullanıcılarından bir tanesi. Fakat onu fenomen yapan şey çok başka bir durum.

Fotoğrafçı arkadaşı Elena Nesbitt ile bir gölün kıyısına giden talihsiz arkadaşımız, fotojenik fotoğraflar çektirmek isterken arkadaki köpeğiyle birlikte çıplak çıplak dolaşan dayıdan bihaberdi tabii. Fotoğrafçının fark etmesiyle arkasını döndüğünde hiçte istemeyeceği bir görüntüyle karşılaştı. Yine de bozuntuya vermeyen Henry, bu trajik duruma aldırış etmeden birkaç fotoğraf çekip Twitter profilinde paylaştı. Sonuç: 120 bin kalp, 40 binden fazla retweet.

Görüntülerin 'hassas' olması gerekçesiyle kullanıcılara uyarıda bulunan Twitter gibi biz de sizlere bir uyarıda bulunalım. Fotoğrafa tıkladığınızda pek de hoş bir görüntüyle karşılaşmayabilirsiniz :)

3
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
0
0