Fotoğraf Yarışması İçin Zehirli Ahtapot ile Poz Veren Kadın Hastanelik Oldu

43
10
9
6
4
Balıkçılık temalı fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen James Bisceglia, bir ahtapot ile poz verdi ancak poz sırasında ahtapot, Bisceglia’yı iki kez ısırdı ve zehir enjekte etti. Bisceglia, olayın üstünden geçen iki günün ardından hastanelik oldu.

Neredeyse her gün, fotoğraf için canını riske atan kişilerin ilginç haberlerine şahit oluyoruz. Yeni vaka, Amerika Birleşik Devletleri’nin başkenti Washington’da yaşayan bir kadının başına geldi. James Bisceglia, katıldığı bir fotoğraf yarışmasını kazanmak için yüzüne yapışmış zehirli bir ahtapotla poz verdi. Bisceglia, fotoğrafı çekti çekmesine ancak sonunda hastaneye gitmek zorunda kaldı.

James Bisceglia, bu korkunç hatayı yapmak için 2 Ağustos gününü seçmişti. Tacoma Narrows’da düzenlenen bir balıkçılık yarışması sırasında tanıştığı bir balıkçının oltasına bir ahtapot takılmıştı. Bisceglia, korkunç bir karar aldı ve fotoğraf yarışmasına bu ahtapotla fotoğraf çekinerek katılmayı kafasına koydu.

Ahtapotla fotoğraf çekinen kadın

Bisceglia, ahtapotu yüzüne yapıştırdığında beklenmedik bir şey gerçekleşti. Ahtapot, Bisceglia’nın yüzünü iki kez ısırdı ve onu inanılmaz acıya maruz bırakacak zehri enjekte etti. Bisceglia, olay hakkında şu ifadeleri kullandı: “Bir fotoğraf yarışması içindi. Şimdi dönüp geri baktığımda büyük bir hata yaptığımı anlıyorum. Ağzını çeneme geçirdi ve biraz uzaklaştıktan sonra tekrar yaptı. Ağzı çenemin içindeyken çok yoğun bir acı hissettim ve çenem uzun bir süre kanadı.

Bisceglia, bu acıya rağmen iki gün boyunca hastaneye gitmeyi reddettiğini söyledi. İki gün boyunca acının geçeceğini ve yüzünde oluşan şişliğin bir süre sonra ineceğini sandığını ancak sonunda hastanenin acil bölümüne adım attığını belirtti.

Ahtapotla fotoğraf çekinen kadın

Şu anda üç antibiyotik hapı kullanan Bisceglia, bu olaydan hayatının dersini aldığını şu sözlerle belirtiyor: “Hâlâ acı çekiyorum. Ayrıca şişliğin aylar boyunca arada bir inip çıkabileceği söylendi. İyi bir fikir değildi. Bir daha böyle bir şeyi asla yapmam.

Kaynak : https://petapixel.com/2019/08/08/woman-hospitalized-after-posing-with-venomous-octopus-for-photo-contest/
43
10
9
6
4
Emoji İle Tepki Ver
43
10
9
6
4