Galaxy Note 7’nin Değişimi Sürecinde Kullanıcılara Verilecek Geçici Telefonun Modeli Ne?

0
0
0
0
0
Galaxy Note 7’nin Değişimi Sürecinde Kullanıcılara Verilecek Geçici Telefonun Modeli Ne?
Mevcut Samsung Galaxy Note 7 modelini yenisiyle değişimi için bekleyen kullanıcılara Samsung tarafından geçici verilecek telefonun modeli belli oldu.

Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy Note 7’de çıkan batarya sorunu nedeniyle şirket cihazın satışlarını geçici olarak durdurmuş ve mevcut Note 7 modellerini geri çağırmıştı.

Mevcut Note 7 kullanıcılarına para iadesi, fiyat farkıyla başka bir Samsung cihazla değişimi ya da yeni ve sorunsuz Galaxy Note 7 ile değişimi için seçenekler sunan şirket; mevcut Note 7 modelini sorunsuz Note 7 ile değiştiren kullanıcılara vereceği geçici cihazı belirledi.

Yabancı ülkelerde PhoneArena sitesinin haberine göre Note 7 kullanıcılarına geçici olarak Samsung’un giriş seviyesi Galaxy J serisinden bir model verilecekken Türkiye’deki Note 7 kullanıcıları biraz daha şanslı.

Edindiğimiz bilgiye göre Türkiye’deki Samsung Galaxy Note 7 kullanıcılarına değişim programı esnasında değişim için başvuran kullanıcılara geçici telefon olarak Galaxy A7 (2016) modeli verilecek.

Ancak bu modelin ilerleyen günlerde stok durumuna göre değişip değişmeyeceğini bilmiyoruz. Bu yüzden değişim programı için Samsung’a ulaştığınızda geçici modeli öğrenmenizde yarar var.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0