Galaxy S8’le İlgili Bu Zamana Kadar Çıkan En Ciddi İddialar!

0
0
0
0
0
Galaxy S8’le İlgili Bu Zamana Kadar Çıkan En Ciddi İddialar!
The Korea Herald’ın yayınladığı raporlara göre Samsung, Galaxy S8’i 26 Mart 2017 tarihinde duyuracak.

Sanayi kaynaklarına (yani cihazın üretiminin yapıldığı fabrikadan gelen bilgilere) göre Samsung, Galaxy S8 modelini 27 Şubat - 2 Mart 2017 tarihinden çok daha sonra, 26 Mart 2017 tarihinde duyuracak. Galaxy Note 7’de yaşadıkları sıkıntıların bir benzerini yaşamaya tahammülü olmayan şirket, Galaxy S8’den tam olarak emin olmadan duyuru yapmak istemiyor. Zira Galaxy Note 7’nin bataryasında yaşanan sıkıntıya sebep olan durumun, cihazın iPhone 7’den önce tanıtılması için apar topar piyasaya sürülmesi olarak gösteriliyordu. Kısacası sütten ağzı bir kere yanan Samsung, bundan sonra yoğurdu üfleyerek yiyecek.

Yazılım ve donanım tarafından gelen bilgiler, Galaxy S8’de fiziksel bir Home tuşunun olmayacağına, parmak izinin ekranın içine entegre edilmiş olacağına işaret ediyor. Bildiğiniz gibi fiziksel Home tuşu ekranın en alt kısmında yer alıyordu, parmak izi okuyucusu ise ekranın herhangi bir yerinde olabilir.

Aynı kaynağa göre Samsung, DSRL fotoğraf makinelerinin görüntü kalitesine ulaşabilmek için çift lensli kamera kullanacak. Bu kameraları ve kamera sensörlerini Samsung’un mühendisleri mi yoksa üçüncü parti tedarikçileri mi üretecek, şu an için bir bilgi yok. Ayrıca daha küçük ve enerji dostu olan, 10nm üretim sürecinden geçirilmiş Exynos 8895 ve Qualcomm 830 işlemcilerinden bir tanesi de -ya da ikisi birden- cihazda bulunacak. Söylentiler, %70 iyileştirilmiş performans ile Exynos 8895’in saatte 3GHz hıza kadar ulaşacağını gösteriyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0