9
6
3
2
0

Türk akıllı telefon şirketi General Mobile, uzun bir süredir ülkemizde faaliyet göstermeye devam ediyor. Şirket, son olarak General Mobile GM 21 Pro isimli akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Biz de Webtekno olarak General Mobile’ın özellikle fiyatıyla ilgi çeken bu telefonunu sizler için inceledik, deneyimlerimizi aktardık.

General Mobile GM 21 Pro, Türkiye’de üretildi ve dolayısıyla “Made in Turkey” etiketini taşıyor. Akıllı telefon, günümüzde piyasada gördüğümüz çoğu akıllı telefonda gördüğümüz tasarımı taşıyor. Ön kamerası da yine pek çok akıllı telefonda gördüğümüz gibi ekrana gömülü bir şekilde bizlere sunuluyor.

General Mobile GM 21 Pro neler sunuyor?

gm 21 pro

Telefonun arkasına geldiğimizde de yine tanıdık olduğumuz bir kamera kurulumu tasarımı yer alıyor. Dikdörtgen şekilli kamera kurulumunda dört kamera ve bir adet flaş bulunuyor. Ana kamera 48 MP, geniş açılı kamera 5 MP, makro kamera 5 MP ve derinlik sensörü 2 MP çözünürlüğe sahip. Kamera kurulumunun altındaysa bir adet parmak izi okuyucusu görülüyor. 

General Mobile GM 21 Pro’ya güç veren donanımlara geldiğimizde bizleri MediaTek’in Helio G90 işlemcisi karşılıyor. Genel olarak orta seviye akıllı telefonlarda gördüğümüz bu işlemci kullanıcısına gayet yeterli bir deneyim sunuyor. 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanının olduğu telefon, yakıtını 5.000 mAh’lik bataryadan alıyor.

General Mobile GM 21 Pro, bugün hemen hemen 2.500 TL’ye satın alınabiliyor. Günümüz akıllı telefon fiyatlarını düşünüldüğünde uygun olduğunu söyleyebileceğimiz bu fiyat, telefonu alınır yapıyor mu? Deneyimlerimizi ve görüşlerimizi öğrenmek için yukarıda yer alan videomuzu izleyebilirsiniz.

9
6
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
9
6
3
2
0