General Mobile'ın Babalar Gününe Özel Hazırladığı Duygusal Video

25
8
3
1
0
Ülkemizde en çok tercih edilen akıllı telefon markaları arasında gelen General Mobile, Babalar Günü’ne özel hazırladığı video ile izleyenleri duygulandırdı.

General Mobile’ın YouTube, Instagram ve Facebook hesapları üzerinden yayınladığı yeni video “Size bir sürprizimiz var” cümlesiyle başlıyor ve izleyenleri daha ilk dakikalardan duygulandırıyor. İlk olarak orta ve küçük yaşlardaki kız ve erkek çocukların babalarını “Merhaba babacığım” selamıyla karşıladığı videonun devamında, anneler de eşlerine selam veriyor. Videonun ilerlemesi ile birlikte duygulu anlar yerini komik ve neşeli dakikalara bırakıyor. Çünkü videoyu hazırlayan ekip oldukça başarılı bir işe imza atarak, çocuklara babalarının kendilerini nasıl çağırdığını, çocukların babalarından bir şey isteyince unutup unutmadığı gibi bazı eğlendirici sorular yöneltiyorlar.

Çocukların gelen sorulara verdikleri içten ve samimi cevaplar ise oldukça komik. Tabi annelerde arka planda kalmamış. Videoda bulunan annelere, eşlerinin hamilelik haberini aldıktan sonra nasıl tepki verdiklerine dair merak uyandıran bir soru sorulmuş. Annelerin verdikleri cevaplar da yine en az çocukların ki kadar eğlenceli.

Video, son olarak annelerin ve çocukların babalara kutlama mesajı vermesiyle son buluyor. Doğrusu bu tür videoların özel günlerde yapılması izleyenleri oldukça mutlu ediyor. Daha önce Volvo’nun yapmış olduğu bazı duygusal farkındalık reklamları da bunun en güzel örnekleri arasında. Lafı fazla uzatmadan şimdi sizleri bu güzel video ile başbaşa bırakalım:

25
8
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
25
8
3
1
0