Gerard Butler’lı Angel Has Fallen Filminden İlk Fragman Geldi

5
5
1
1
1
Gerard Butler’ın başrolünde bulunduğu Angel Has Fallen filminden ilk fragman geldi. Fragmanda Butler’ı kaçak konumunda görüyoruz.

Gerard Butler, Hollywood’da yer alan önemli yıldızlardan biri ve oynadığı filmlerin gişe yapmasında katkısı olan bir isim. Ünlü oyuncu, daha önce de canlandırdığı Mike Banning rolüne Angel Has Fallen ile geri dönecek.

Serinin ilk filmi 2013 yılında çekilmişti ve Gerard Butler’ı o filmde Mike Banning olarak ilk kez görmüştük. Olympus Has Fallen adlı yapımda, görevden uzaklaştırılmış bir gizli servis ajanı olan Banning, kendisini yeniden başkanı korumakla ve Beyaz Saray’a yapılacak terörist saldırıyı durdurmakla görevli olarak bulmuştu. Butler hem görevini yerine getirmiş hem de filmin 170 milyon dolar gişe yapmasını sağlamıştı.

Ardından serinin ikinci filmi olan London Has Fallen, 2016 yılında geldi. Bu defa uluslararası teröristlerden dünya liderlerini kurtaran kahramanımız Mike Banning, daha çok lider kurtardığı için daha büyük gişe rakamına erişmeyi sağlamış ve dünya çapında 205 milyon dolar hasılat elde etmişti. Haliyle Millennium Films hemen üçüncü film için çalışmalara başlamıştı.

Bu filmde artık ABD’de seçimler yapılmış ve Aaron Eckhart’ın koltuğu Morgan Freeman’a geçmiş olacak. Mike Banning her ne kadar masa başında sakin bir iş istese de kendini bir kez daha başkanı korumak zorunda bulacak. Daha önceki seferlerde Banning’e takılan teröristler, bu sefer engelleri baştan ortaya kaldırmak için kahramanımızın suçlanacağı bir suikast girişiminde bulunacaklar ve Banning, hem kendi adını temize çıkarmak hem de başkanı korumak için mücadele edecek.

Filmin dağıtımcılığını sütlenen Lionsgate, film için bir tanıtım fragmanı ve bir de poster yayınladı. Film, 23 Ağustos 2019’da gösterime girecek.

Kaynak : https://screenrant.com/angel-has-fallen-trailer-gerard-butler/
5
5
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
5
1
1
1