GetContact Nedir? GetContact Nasıl Kullanılır?

79
53
26
20
20
Karşıdaki kişinin numaranızı nasıl kaydettiğini öğrenmek gibi özelliklere sahip GetContact uygulamasına bir göz attık. GetContact nedir? ve GetContact nasıl kullanılır? sorularına sizler için cevap vermeye çalıştık.

Ülkemizdeki mobil operatörler, sizi arayan numaraları telefonunuz uygun olmasa bile size sonradan ulaştırabiliyor. Bu özellik çok güzel olsa da, Getcontact uygulaması ile gelen niteliklerin yanında akıllı telefonların kendi özellikleri çok basit kalıyor. Bir insanın sizin numaranızı rehberine nasıl kaydettiğini dahi görmenizi sağlayan GetContact, kısa süre içerisinde milyonlarca akıllı telefonda kullanılmaya başladı. Gelin Getcontact nedir birlikte bakalım. 

getcontact nedir

GetContact çok işlevsel bir uygulama olsa da, telefon rehberinize tam erişim sağlaması bazı kullanıcılar için sıkıntı yaratıyor. Yine de Facebook gibi “üye olmasanız dahi” verilerinizi çalan şirketler varken, GetContact gibi bir uygulamayı kullanmak isteyebilirsiniz. Sizler için GetContact nedir , Getcontact nasıl kullanılır ve bu uygulamanın özellikleri nelerdir sorularına cevaplar hazırladık. 

GetContact nedir?

Akıllı telefonunuzun rehberine erişim sağlayan GetContact uygulaması, diğer kişilerin sizin telefon numaranızı nasıl kaydettiğini gösteriyor. Elbette aynı şekilde sizin de diğer kişileri nasıl kaydettiğiniz karşıdaki kişiye iletilebiliyor. Bunun için önemli bir etken var: Uygulamanın çalışması için karşıdaki kişinin de GetContact kullanması gerekiyor. Güvenlik amacıyla pek önerilmese de GetContact gibi uygulamalar kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen uygulamalar arasında üst sıralarda yerini alıyor. 

getcontact nasıl kullanılır

GetContact nasıl kullanılır? GetContact uygulamasının özellikleri nelerdir? 

GetContact uygulamasının asıl amacı telefon numalarını filtrelemek. Getcontact ile istediğiniz numarayı engelleyebilir, size o numaradan gelecek aramaların önüne geçip, o numara sahibinin size ulaşmasının engelleyebilirsiniz. 

Bunun yanında engellediğiniz numaraları GetContact üzerinden spam olarak bildirebilir, böylece diğer kullanıcıların da bu numaradan gelecek çağrılara karşı önlem almasını sağlayabilirsiniz. Bununla bağlantılı olan GetContact uygulamasından yapacağınız tercih ayarı ile başla kullanıcılar tarafından spam olarak tanımlanmış numaralardan çağrı almayı da engelleyebilirsiniz. 

Tabi bu özelliklerinin yanında GetContact uygulamasını en çok tercih edilir kılan da karşınızdaki kişi tarafından telefon numaranızın nasıl kaydedildiğini görebiliyor olmanız. GetContact tüm bu işlemleri yapabilmek için telefonlarınızda kayıtlı olan telefon numalarından bir havuz oluşturmaktadır. Bu havuz sayesinde GetContact kullanıcılarının birbirlerini rehberlerinde hangi isimle kaydettiği bilgisini de sunabilmektedir. 

GetContact indir

GetContact indir diyerek gerek iOS gerek Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızda uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanım avantajları olsa da yine de bu tarz uygulamaları kullanırken veri güvenliğinizi göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. 

79
53
26
20
20
Emoji İle Tepki Ver
79
53
26
20
20