Google, 8 Yaşındaki Çocuklara Cinsellik Kitapları Öneriyor!

2
2
0
0
0
Google, “Büyük Penisler İçin Küçük Kitap” ve "Kızlar İçin Mastürbasyon" isimli kitabı 8 yaşındaki çocuklara önermesiyle tepki topluyor!

Ortaya çıktığı ilk günden bu yana sürekli gelişen ve müthiş bir kullanışlı hale gelen Google, artık leb demeden leblebiyi anlıyor. Daha önceleri örneğin “En iyi aksiyon filmleri” şeklinde bir arama yaptığımızda öneri sunan siteleri tek tek gezmemiz gerekirken, bu aramanın ardından artık Google direkt olarak size aksiyon filmlerini sıralayarak cevap verebiliyor.

Ancak İngiltere'de ortaya çıkan bir detay Google’ın başını yakacak gibi. Çünkü Reddit’ten ortaya çıkan bilgiye göre Google’da “8 yaşında çocuklar için kitaplar” şeklinde bir arama yaptığınızda Google, sponsorlu olarak “Büyük Penisler İçin Küçük Kitap” ve hatta "Kızlar için Mastürbasyon" şeklinde cinsellik ve penis büyütme ile alakalı bir kitaplar önermesiyle ortalık karıştı.

Genellikle bu tarz önerileri kullanıcının gezintilerine göre düzenleyen Google, “Abicim demek ki sen Google’dan bunu çok aramışsın” şeklinde cevap vermesi beklenmeden gizli sekmede de aynı arama yapıldığında aynı sonucun ortaya çıkmasıyla fatal bir hata yapıldığı görülüyor.

Bakalım Google bu sorunu ne zaman düzeltecek ve konu ile alakalı bir açıklama gelecek mi, hep beraber göreceğiz.

2
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
0
0
0