İddia: Google Pixel 4’ün Resmi Basın Görselleri Ortaya Çıktı

10
5
5
1
1
Bugüne kadar rekor sayıda iddianın ortaya atıldığı telefon Google Pixel 4 hakkında bir iddia daha gündeme geldi. Evan Blass, Twitter hesabından paylaştığı Pixel 4 görüntülerinin telefonun resmi basın görselleri olduğu iddia etti.

Google’ın piyasaya yakın zamanda çıkacak olan amiral gemisi telefonu Pixel 4’ün nasıl bir telefon olacağını bugüne kadar çıkan iddialardan neredeyse biliyoruz. Telefon hakkındaki bilgiler geçtiğimiz aylar boyunca yoğun bir şekilde sızdırıldı. Son bir sızıntı ise çok ünlü bir isim olan Evan Blass’tan geldi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Blass, Pixel 4’ün resmi basın görsellerini paylaştı.

Bu iddianın Blass gibi önemli birinden gelmesi, bu görüntülerin gerçek olma ihtimalini bir hayli arttırıyor. Bu görüntülerin henüz tam anlamıyla resmi olmadığını unutmadan, Google’ın son dönemlerde oldukça popüler hâle gelen çentik ekran veya delikli ekran tasarımına girmediğini, geleneksel bir ön ekran düzeniyle karşımıza çıkacağı görülüyor. Ön kamera, ekranın üst bölümünde yer alacak. Bu kamera, aynı zamanda 3D yüz tanıma özelliğine sahip olacak.

Resmi basın görseli olduğu iddia edilen Pixel 4 görselleri:

google pixel 4

Arka taraftaki görüntüye baktığımızda ise büyük bir kare alanın içerisinde yerleştirilmiş 2 adet kamera yer alıyor. Geçmişte ortaya atılan iddialara göre bu kameralardan birisi 8x zoom yeteneğine sahip 16 MP telefoto kamerayken ana kamera ise 12,2 MP çözünürlüğe sahip (f/1,73) olacak. Geçmişte yapılan sızıntılar doğruysa Pixel 4, 90 Hz yenileme hızına sahip 5,7 inçlik bir OLED ekran ile gelecek. Pixel 4 XL'de ise bu oran 6,3 inç olacak. Her iki model de Qualcomm Snapdragon 855 işlemci ile gelecek ve 6 GB RAM’e sahip olacak. 

Pixel 4 serisi 15 Ekim'de çıkacak:

En yeni söylentilerden birisi de Pixel 4 serisinin otomobil kazası geçirmiş olan kullanıcılara yardımcı olmak için Kişisel Güvenlik uygulamasına sahip olacağı yönünde. Bu güvenlik uygulaması, kullanıcıların kaza geçirdiğini anlayacak ve yardım çağıracak. Bu özellik ilk etapta ABD’de mevcut olacak. Google Pixel 4 ile ilgili olarak çıkacak bilgi kaldı mı bilmiyoruz ama telefonun çıkış tarihine çok az kaldı. Pixel 4 serisi, 15 Ekim’de tanıtılacak.  

Kaynak : https://hothardware.com/news/google-pixel-4-leaked-phone-renders
10
5
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
5
5
1
1