Google'ın Pixel 4a 5G ve Pixel 5'i Tanıtacağı Tarih Ortaya Çıktı

18
2
1
1
0
Teknoloji devi Google'ın Pixel 4a 5G ve amiral gemisi akıllı telefonu Pixel 5'i tanıtacağı tarih, Vodafone Germany'nin internet sitesinde gözüktü. Buna göre her iki akıllı telefon da 25 Eylül tarihinde tanıtılacak.

ABD merkezli teknoloji devi Google, bundan haftalar önce yepyeni akıllı telefonu Pixel 4a'yı tanıtmıştı. Saf Android vaadi ve üç yıllık yazılım güncellemesi vaadine sahip olan telefon, 349 dolarlık fiyat etiketiyle pek çok kişinin radarına takılmıştı. Ancak Google'ın yakın zamanda tanıtmayı planladığı akıllı telefon yalnızca Pixel 4a ile sınırlı değildi.

Google, bu yılın ilerleyen zamanlarında Pixel 4a'nın 5G destekli modeli Pixel 4a 5G ve amiral gemisi akıllı telefonu Pixel 5'i tanıtacağını da duyurmuştu. Ancak şirket, bu telefonların ne zaman tanıtılacağına dair bir paylaşım yapmamıştı. Bugünse telefonların tanıtım tarihine ilişkin yeni bir bilgi ortaya çıktı.

Pixel 4a 5G ve Pixel 5 tanıtım tarihi:

google pixel 4a 5g

Vodafone'un Almanya uzantısı Vodafone Germany'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre Google Pixel 5 ve Pixel 4a 5G, 25 Eylül günü tanıtılacak. Ancak bilgi Alman merkezli internet sitesinde yer aldığından yeni akıllı telefonların yalnızca Almanya'da mı bu tarihte tanıtılacağı yoksa tüm Avrupa geneli için mi tanıtılacağı henüz bilinmiyor.

Vodafone Germany'nin internet sitesinde cihazların tanıtım tarihine yer verilmiş olsa da cihazlara ait hiçbir özellik yer almadı. Ancak bugüne kadar her iki akıllı telefon hakkında da birkaç bilgi edinebildik. Bu bilgilere göre her iki akıllı telefon da damla çentikli ekran tasarımına sahip olacak.

pixel 5

Google Pixel 4a 5G söylenenlere göre akıllı telefon, 6,1 inç civarında büyüklükteki düz bir ekrana ev sahipliği yapacak. Cihaz, 153,9 mm x 74,0 mm x 8,6 mm ebatlarıyla standart bir akıllı telefondan farksız olacak. Öte yandan amiral gemisi Google Pixel 5, 90 Hz tazeleme hızına sahip OLED panelle gelecek.

Google, şu an için Vodafone Germany'nin sitesinde yer alan bilgiyi doğrulamış değil. Dolayısıyla 25 Eylül günü Google'ın yeni Pixel akıllı telefonları için kılını bile kıpırdatmamasını bekleyebiliriz. Ancak eğer tarih doğruysa Google'ın 2 hafta içinde bir açıklama yapacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.gizbot.com/mobile/news/google-pixel-4a-5g-pixel-5-launch-likely-pegged-for-september-25-069800.html
18
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
2
1
1
0