Google Pixel Arayüzü ve Tüm Yenilikleriyle Nova Launcher 5.0 Ücretsiz Olarak Yayınlandı!

1
1
0
0
0
Android camiasının en popüler launcher uygulamalarından biri olan Nova, 5.0 sürümüyle Google Pixel arayüzünü ve tüm yeniliklerini getiriyor.

Her ne kadar Android dünyasında Samsung, LG, HTC, Sony gibi markalar tercih ediliyor olsa da Google’ın Nexus serisini ve yeni Pixel’lerini isteyen ve seven kullanıcılar da çok. Özellikle saf Android arayüzünü kullanmak isteyen kullanıcılara ülkemizde sunulan General Mobile 4G, GM5 ve GM5 Plus modelleriyle bu deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Ancak elinizdeki diğer markalara ait telefonlarla bu deneyimi yaşamak için ise launcher, ya da Türkçe olarak başlatıcı dediğimiz uygulamalar da fazlasıyla işe yaramakta. Bu noktada Google’ın son telefonları Pixel ve Pixel XL deneyimi yaşamak isteyenler için güzel bir haberimiz var. Dünyanın en popüler Android launcherlarından biri olan Nova, 5.0 versiyonu ile beraber Pixel arayüzü ve özelliklerini kazandı.

Ücretsiz olarak sunulan Nova Launcher 5.0, hızlı bir kaydırma ile uygulama menüsünü açma, Pixel tarzı arama bölümü, Android 7.1 kısayolları, çift tıklama ve Nova Launcher Prime’ın tüm özellikleriyle donatılan Nova Launcher 5.0’ın beta aşamasında olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Kullanabilmek için aşağıdaki bağlantıdan Nova Launcher’ı indirmeli ve buradaki bağlantıdan da “Test Kullanıcısı Ol” seçeneğini işaretlemeniz yeterli olacak. Ardından kısa süre içerisinde gelecek güncelleme ile Nova Launcher 5.0 dünyasında deneyimleme yapabilirsiniz.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0