Google, Yayınladığı İki Videoyla iPhone’dan Pixel’e Nasıl Geçileceğini Anlattı

1
0
0
0
0
Google, Yayınladığı İki Videoyla iPhone’dan Pixel’e Nasıl Geçileceğini Anlattı
Google iki yeni video ile iPhone'dan verilerinizi nasıl Pixel'e geçireceğinizi anlattı.

Google yayınladığı iki video ile Pixel’e geçmek isteyen kullanıcılarının işini kolaylaştırıyor. YouTube hesabında verilerin aktarımı ve Pixel ayarlarına alışma gibi süreçleri ele alan şirket, bu konuda oldukça iddialı.

İlk video, “iPhone’dan Pixel’e” geçiş temalı. Pixel veya Pixel XL’e geçiş için iPhone’nunuzu nasıl hazırlayacağınızı anlatıyor. FaceTime ve iMessage gibi uygulamaları kapatıp şarjınızı kontrol etmenizin hatırlatıldığı videoda, batarya için %50'lik doluluk oranının yeterli olduğundan bahsediliyor. Eğer telefonunuzun yerleşik dili İngilizce ise kurulum sayfasında “Copy your data”yı tıklayın. Böylece eski cihazınızda geçiş başlamadan neler var neler yok göreceksiniz. İlk etapta “Quick Switch Adapter”ı kullanarak işe koyulabilirsiniz, bu Pixel’lerde de mevcut.

Her şey iletildikten sonra ikinci video ile Pixel ortamına adapte olabilirsiniz. Ayarlar ve ekran kontrollerine alışmak için gayet bilgilendirici bir video. Google Assistant’ı açma ve navigasyon tuşlarını kullanmayı da göstermişler.

Videolar başlangıç olarak iyi sayılır. Ancak Pixel ile ilgili daha çok video yayınlanması, kullanıcıları sevindirecek ve işlerini kolaylaştıracak kanısındayız.

Kaynak : http://www.gsmarena.com/googles_new_video_shows_how_to_switch_from_iphone_to_pixel-blog-21319.php
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0