GTA 6'ya Ait Olduğu İddia Edilen Görüntüler Paylaşıldı

414
61
41
36
36
Bir Reddit kullanıcısı, GTA 6'ya ait olduğunu iddia ettiği bazı görüntüleri paylaştı. Paylaşımın ardından hem gönderi hem de kullanıcının hesabının silinmesi kafaları karıştırdı.

İlk kez 1997 yılında piyasaya sürülen ve yaşadığı büyük değişimle bütün oyunseverlerin gözdesi haline gelen "Grand Theft Auto" serisi, en son 2013 yılında hayatımıza dahil oldu. "Grand Theft Auto 5" olarak karşımıza çıkan bu oyun, bugün bile pek çok oyunsever tarafından aktif olarak oynanıyor. 

Ancak son dönemlerde Grand Theft Auto 6'yla ilgili çok fazla söylenti var. Oyunun piyasaya sürüleceği kesinleşmiş durumda fakat Grand Theft Auto 6'nın oyunseverlere neler sunacağını kimse bilmiyor. Bunun nedeniyse Rockstar Games'in bu konudaki tutuculuğu. Oyun devi, bugüne dek Grand Theft Auto 6'yla ilgili en ufak bir görüntü veya detaylı bilgi vermedi. Ancak yeni ortaya çıkan görüntülerin Grand Theft Auto 6'ya ait olduğunun iddia edilmesi kafaları karıştırdı.

GTA serileri

GTA 6'ya ait olduğu ifade edilen görüntüler, "Reddit" platformunda paylaşıldı. Ancak ilginç bir şekilde bu görüntülerin paylaşılmasından sonra hem gönderinin kendisi hem de Reddit kullanıcısının hesabı silindi. Bu yüzden görüntülerin yüksek oranda şüphe içerdiğini açıkça söylememiz gerekiyor.

Ortaya çıkan görüntüler 3 farklı fotoğraftan oluşuyor. İlk fotoğrafta GTA 6'nın belki de kontrol edeceğimiz bir karakteri görünüyor. Ancak bu fotoğraf fazlasıyla bulanık ve kamera özellikleri çok da iyi olmayan bir akıllı telefonla çekildiği için yorum yapmak neredeyse imkansız.

GTA 6 ekran görüntüsü

İkinci fotoğraf da en az birincisi kadar anlaşılmaz bir halde. Paylaşılan ikinci görüntüde eski dönemlerden kalma bir polis aracı görünüyor ve havanın yağışlı olduğu anlaşılabiliyor.

GTA 6 ekran görüntüsü

Üçüncü fotoğrafsa belki de en belirleyici olanı. Az sonra göreceğiniz fotoğrafta iniş yapmış ve yönünü sola dönmek üzere çevirmiş bir uçak görünüyor (Bunu uçağın arka kısmında bulunan dikey stabilizatörün duruş pozisyonundan anlayabilirsiniz.). Ancak fotoğrafın devamında büyük anlamsızlıklar bulunuyor. Pist veya taksi yolu gibi bir havalimanı ögesinin devamında üst geçit tarzı bir yapı var ve bu çok büyük bir mantık hatası içeriyor. Çünkü böyle bir yapının pist boyunca veya taksi yolu üzerinde bulunması çok da mümkün değil.

Bu fotoğrafın belki de en dikkat çekici yanıysa sol alt kısımda bulunuyor. Burada bir mini harita bulunuyor ve açıkçası GTA serisinin eski oyunlarında bulunan küçük haritalara benziyor. Ancak bu bile, görüntülerin gerçek olabileceği konusundaki şüphelerin azalmasına yetmiyor.

GTA 6 ekran görüntüsü

GTA 6'yla ilgili hala doğrulanmaya muhtaç pek çok söylenti var ve Rockstar Games, bu söylentilerin hiçbiriyle ilgili bir açıklama yapmadı. Oyunun çıkış tarihi bir yana, en ufak bir bilgi paylaşımı bile yok. İlerleyen dönemlerde Rockstar Games'in açıklamalarını beklemekten başka bir şansımızsa ne yazık ki bulunmuyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/09/12/gta-6-grand-theft-auto-vi-ps5-xbox-scarlett-screenshots/
414
61
41
36
36
Emoji İle Tepki Ver
414
61
41
36
36