GTA Online, Yeni Görevlerliyle Köklerine Geri Dönüyor

53
20
4
3
2
GTA Online'da oyunculara son zamanlarda verilen görevler, GTA Online'ın köklerine geri döndüğünü hissettiriyor.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Rocktar, GTA Online’a yeni görevler ekledi. Rockstar’ın eklediği yeni görevler genellikle araba çalma, satma ve yeniden sahip olma üzerineydi. Son zamanlarda daha PvP aksiyonu üzerine odaklanan Rockstar, yayınladığı yeni görevlerle oyunun ilk yayımlandığı zamanlara dönüş yapmış oldu.

Yeni görevler, GTA Online’ın en eski ve orijinal görev vericilerinden olan Simeon tarafından veriliyor. Simeon için çalınan, yok edilen pahalı arabalar aslında GTA Online’ın öyküsü olan ve geçmişte birçok kez kullanılan bir yöntem.

Geçtiğimiz üç haftada kullanıcılara toplamda sekiz görev sunuldu. Görevlerden birinde oyunculardan, helikopter kullanarak araba çalması, birinde yanan bir arabayı su tankı kullanarak söndürmesi isterken bir diğerinde oyuncuların bir bulmacayı çözmesi istendi.

Yayımlanan görevlerden en ilginç olanı ise Burn Rate görevi. Bu görevde oyunculardan GTA’da çok da yapılmayan bir şeyin yapılması isteniyor: suçluları durdurmak. Görevde bir itfaiye çalarak, rakip çete tarafından ateşe verilen arabalar kurtarılmaya çalışılıyor. Hatta itfaiye aracı düşmanları öldürmek için de kullanılabiliyor.

GTA Online’ın gidişatı düşünüldüğünden oyunculara sunulan görevler oldukça eğlenceli. Görevlerin içerisinde basit aksiyon, hızlı araç kovalamacaları ve yaratıcı ters köşeler bulunuyor. Rockstar’ın bu tarz güncellemelerle oyunu, köklerine döndürmesi hem oyuncular hem de oyun için oldukça güzel bir deneyim olabilir.

Kaynak : https://kotaku.com/gta-onlines-latest-missions-go-back-to-the-games-roots-1834763722
53
20
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
53
20
4
3
2