Hakan: Muhafız'ın 3. Sezon Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

31
15
5
3
2
Hakan: Muhafız dizisinin 3. sezon çekimleri başladı. Yeni sezonda kadroya katılan isimler arasında Çukur'dan iki, Diriliş: Ertuğrul'dan bir oyuncu bulunuyor.

Uyarı: Haberin içerisinde spoiler yer almaktadır. Diziyi izlemediyseniz, bunu göz önünde bulundurmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Netflix'in ilk orijinal Türk yapımı olan Hakan: Muhafız, üçüncü sezonda da geniş oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak. Dizinin yeni sezonunda Hakan, ağabeyinin yıkıma uğrattığı İstanbul'u kurtarmaya çalışacak. Ölümsüzler'in İstanbul'a yaydığı virüse karşı mücadele verilecek. Faysal ve Rüya ise planlarını gerçekleştirmeye daha fazla yaklaşacak.

Hakan, Nisan'a panzehir için ulaşmaya çalışacak ve bu esnada Burak'la tanışacak. İkisi birlikte şehri kurtarmak için bir maceraya atılacak.

Dizinin senaryosu İrem Gökdel tarafından yazılıyor. Konusu ise Atilla Ünsal ve Aşkım Özbeki'in Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi adlı romandan esinlenerek yazdığı hikayeye dayanıyor.

Yeni sezonda da Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu gibi tanınan isimler başrollerde yer alıyor. Hakan: Muhafız'ın yeni sezonunda bazı yeni isimler de bulunuyor:

Çukur dizisinde Akşin karakterini canlandıran İlayda Alişan:

Yine Çukur'da bulunan isimlerden Emre Mutlu da Hakan: Muhafız'ın 3. sezonunda rol alacak:

Diriliş: Ertuğrul'da rol alan Halit Özgür Sarı:

Funda Eryiğit:

Taner Ölmez:

Bige Önal:

Hasan Üner:

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/hakan-muhafizin-the-protector-3-sezon-kadrosu-belli-oldu-cekimler-basladi,G0UmzOf5ZkeNaVt00rz5Sg/gk9AOxEy2Um-9QPAQC_72A
31
15
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
31
15
5
3
2